Liga 1

Florin Prunea trage un semnal de alarma pentru Cosmin Contra: "Mai devreme sau mai tarziu o sa patesti ce au patit altii mai tari ca tine"

Au trecut mai multe saptamani de cand Dinamo a fost preluata de noii investitori spanioli, dar echipa inca are salarii restante.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 18:22
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 18:45

La club mai sunt inca doua luni jumatate de salarii neplatite, chiar daca dupa meciul cu UTA, Ricardo Grigore a spus ca banii trebuiau sa intre pana la ora meciului. Florin Prunea considera ca daca anumite persoane nu vor disparea din interiorul echipei, antrenorul Cosmin Contra va avea probleme din cauza lor.

"Probabil ca ar trebui sa vorbeasca, dar nu e nimeni care sa vorbeasca. Aceste lucruri nu trebuie sa stea ascunse. Eu cred ca usor, usor, sobolanii de la Dinamo incep sa dispara de acolo. Daca nu dispar, eu i-am spus si lui Contra. Treaba ta, dar o sa vezi. Mai devreme sau mai tarziu o sa patesti ce au patit altii mai tari ca tine. O sa vada el ce s-a intamplat cu toti antrenorii care au trecut pe acolo. Si cu jucatori, ca au inceput sa vorbeasca si jucatorii, ca au plecat pacalati. Cred ca Dinamo trebuie sa arate altfel anul asta. Dar daca nu vor sa schimbe, e strict pararea lor", a declarat Florin Prunea pentru Digi .

Modifică setările cookies