Evoluțiile solide de la Galatasaray au fost răsplătite! Moruțan a debutat pentru echipa națională 

Olimpiu Moruțan a bifat prima prezență pentru naționala României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 23:17
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 23:27

În meciul cu Armenia, din runda a opta a Grupei J, de pe stadionul din Ghencea, Mirel Rădoi a decis să debuteze un nou jucător. În minutul 62, când scorul era 1-0 pentru România, selecționerul l-a trimis în teren pe Olimpiu Moruțan (22 ani), chiar în locul marcatorului Alexandru Mitriță (26 ani).

Fostul jucător al FCSB-ului nu a fost niciodată convocat la echipa națională în cele trei sezoane pe care le-a petrcut la clubul roș-albastru, iar pentru prima prezență la prima reprezentativă și-a ales același număr pe care îl poartă și la Galatasaray, 21. 

Controverse la suma de transfer

Imediat după ce l-a cedat pe Moruțan în Turcia, Gigi Becali a susținut că va încasa 6.5 milioane de euro în schimbul fotbalistului. La scurt timp, clubul listat la bursă a venit cu un comunicat prin care anunța că s-au plătit, de fapt, doar 3.5 milioane de euro în schimbul mijlocașului.

Turcii de la Fanatik scriu că Galatasaray a plătit suma de 3.5 milioane de euro pe mijlocașul ofensiv, însă în contract mai sunt stipulate bonusuri în valoare de 1.9 milioane de euro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies