GALERIE FOTO Iubita lui Olimpiu Moruțan, de o frumusețe răpitoare. Și-a serbat aniversarea în ziua în care românul a adus victoria Galatei

Olimpiu Morutan Galatasaray iubita olimpiu morutan paula olah Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 10:17
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 11:50

Olimpiu Moruțan se află într-o perioadă bună din punct de vedere profesional, după transferul în Turcia, la Galatasaray. 

Jucătorul român a fost cumpărat de Galatasaray de la FCSB în această vară, iar de la meci la meci reușește să își îmbunătățească jocul și să se impună în primul 11 al formației antrenată de Fatih Terim.

Jucătorul de 22 de ani a marcat golul victoriei pentru Galatasaray în etapa a opta din campionat, cu Rizespor, în minutul 101. Românul fusese introdus pe teren în minutul 93, iar Alexandru Cicâldău a fost titular.

În ziua în care a fost decisiv pentru echipa sa, Olimpiu Moruțan a mai avut un motiv de bucurie. Iubita sa, Paula Olah, a împlinit 23 de ani și i-a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, tânăra fiind în prezent la Cluj, unde a fost studentă la Facultatea de Drept. 

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău fac parte din lotul chemat de Mirel Rădoi pentru meciurile României din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

sursa foto: Facebook Paula Olah

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!