Notele surprinzătoare pe care le-au primit Moruțan și Cicâldău în meciul cu Marseille

Olimpiu Morutan Alexandru Cicaldau Europa League Galatasaray Olympique Marseille Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 10:50
Data actualizarii: Vineri 01 Octombrie 2021, 10:51

Galatasaray a scos un rezultat de egalitate, 0-0 pe ”Velodrome”.

Deși Galata a reușit un 0-0 aseară în deplasarea de la Marseille din grupele Europa League, prestațiile românilor lui Fatih Terim, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, au fost taxate de presa franceză. Astfel, site-ul footmercato.net i-a notat pe ambii jucători cu 4!

Cicâldău, bun doar în defensivă

”Un pic cam fragil în dueluri, a avut nevoie deseori de ajutorul partenerului său din linia de mijloc, Akturkoglu, care i-a compensat lipsurile. A avut un șut frumos, fără precizie însă, în minutul 34. Presat de linia mediană a lui Marseille, el nu a contat cu adevărat pe plan ofensiv, dar a arătat o frumoasă rigoare tactică în defensivă”, l-a caracterizat footmercato.net pe Alex Cicâldău.

Moruțan, finețe tehnică fără realizări

”S-a remarcat repede pe partea dreaptă, dar și-a irosit tehnica în intențiile ofensive. A avut și el de suferit din cauza impactului fizic al mijlocașilor lui Marseille. În ciuda nerealizărilor, finețea sa tehnică este notabilă. Acest lucru s-a văzut mai ales la începutul celei de-a doua reprize, chiar dacă a încercat în zadar să-și întreacă adversarul direct, Peres”, a scris site-ul francez despre Moruțan, schimbat în minutul 72.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!