Stranieri

„Sunt doar goluri date! Pe ce loc e Galata?!” Avertisment pentru Moruțan după golul înscris: „Românii sunt supraevaluați”

Entuziasmul lui Olimpiu Moruțan după ce i-a adus victoria lui Galatasaray a fost 'domolit' de Iosif Rotariu. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 20:22
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 10:32

Jucător al Galatei în perioada 1990 - 1992, fostul membru al Generației de Aur a vorbit despre golul înscris de Moruțan prin care a adus victoria echipei sale, în prelungirile meciului cu Rizespor. 

Rotariu nu pune preț pe reușitele jucătorului român în contextul în care echipa nu are cel mai bun start de sezon, iar în clasament se află pe locul 8, după primele opt etape. Fostul jucător avertizează că laudele ar trebui să vină la final, în funcție de modul în care echipa încheie sezonul. 

  • Olimpiu Morutan

Totodată, Rotariu a ținut să evidențieze faptul că valoarea lotului echipei lui Terim îi ajută pe fotbaliștii români. 

„Mai are lucruri de pus la punct!”

„Deocamdată, sunt doar goluri date, dar Galatasaray pe ce loc e? Nu e prea în față în clasament. Nu putem să spunem că e în ascensiune când Galata e pe un loc care nu-i face cinste. Și locul doi e un eșec acolo. Îi trebuie timp să se acomodeze, să joace titular, să aibă constanță, iar echipa să fie în primele 3.

Trebuie răbdare. O concluzie și o analiză pot fi făcute abia la finalul campionatului. Să vedem dacă a ajuns să fie titular, să joace meci de meci. Acum depinde și pe ce post e folosit. Am văzut că la Galata e folosit mai mult în banda dreaptă. Jucătorii de la Galata sunt mai valoroși decât cei de la FCSB, iar asta îl ajută. Când colectivul te ajută, ai și anumite realizări, dar mai are multe lucruri de pus la punct”, a declarat Rotariu pentru gsp.ro

„Sunt supraevaluați la ora actuală!”

„Fotbaliștii români sunt supraevaluați la ora actuală. Dacă un jucător român joacă la echipa de club, are un randament bun în cupele europene și joacă și la echipa națională și sunt rezultate, atunci putem spune că sumele de transfer nu ar fi mari. 

Dar atât timp cât nu joci în cupele europene, nu joci la echipa națională, orice sumă mi se pare mare”, a adăugat fostul jucător. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies