Nationala

"Arhitectul secret al victoriilor!". Presa din Turcia, la picioarele românilor. Cuvinte de laudă pentru Moruțan, Cicâldău și Maxim

Etapa a opta din campionatul turc a fost marcată de o descătușare a jucătorilor români. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Octombrie 2021, 10:26
Data actualizarii: Marti 05 Octombrie 2021, 10:51

Olimpiu Moruțan, Alexandru Cicâldău (ambii de la Galatasaray), Alexandru Maxim (Gaziantep) și Silviu Lung Jr (Kayserispor) au fost printre remarcații etapei, doi dintre aceștia marcând goluri decisive pentru echipele lor, potrivit analizei realizată de sporx.com. 

Olimpiu Moruțan, "eroul revenirii lui Galatasaray", a fost introdus în teren în minutul 93 în meciul cu Rizespor și a marcat golul victoriei, 3-2, în minutul 101. 

Alexandru Cicâldău, "locotenentul din teren al lui Terim a jucat simplu, dar eficient în meciul cu Rizespor", este un jucător experimentat care stă departe de spectacol, dar coordonează acțiunile ofensive ale echipei și a devenit "arhitectul secret al victoriilor". 

Revenit după o accidentare, Alexandru Maxim a marcat două goluri în victoria lui Gaziantep, iar evoluția sa "a generat aplauze". 

Chiar dacă a primit două goluri, Silviu Lung Jr. a "salvat echipa de la cinci faze periculoase de gol, diminuând proporțiile scorului".

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies