Cosmin Contra, mai motivat ca niciodata! "Mergem la razboi! Sa fie 11 razboinici" Ce spune inainte de meciurile cu Malta si Norvegia!

Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, ora 21:45, in direct la PRO TV. Malta - Romania, luni, 10 iunie, ora 21:45, in direct la PRO TV.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2019, 22:19
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2019, 22:23

Cosmin Contra a anuntat lotul largit si se pregateste de meciurile cu Norvegia si Malta din preliminiariile UEFA EURO 2020. Selectionerul Romaniei pare mai motivat ca niciodata si asteapta de la jucatorii sai mai multa determinare si dorinta de victorie.

"Mergem la razboi in Norvegia. E important ca jucatorii sa isi asume responsabilitatea acestui meci si sa fie capabili sa fie 11 razboinici si sa ne faca fericiti", a spus Cosmin Contra pentru FRF TV.

 

"Ne dorim cele 6 puncte"

 

Razvan Burleanu este convins ca nationala Romaniei poate obtine maximul din cele doua jocuri din grupa. Mai mult, presedintele Federatiei Romane de Fotbal considera ca si un egal in Norvegia ar da mai multe sanse de calificare.

"Cu siguranta ne dorim cele 6 puncte, in acelasi timp o remiza in Norvegia ne securizeaza sansele", a declarat Razvan Burleanu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies