Prima reactie a lui Cosmin Contra dupa ce Stanciu a fugit de la arabi: "A hotarat sa rezilieze contractul!" Ce spune despre Budescu

Autor: Sport.ro
Duminica 19 Mai 2019, 09:04

	Prima reactie a lui Cosmin Contra dupa ce Stanciu a fugit de la arabi: "A hotarat sa rezilieze contractul!" Ce spune despre Budescu

Cosmin Contra are o dilema pentru partidele din iunie cu Norvegia si Malta.

Selectionerul nationalei Romaniei, Cosmin Contra, a vorbit despre situatia lui Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai importanti jucatori ai nationalei in mandatul sau.

”Nu exista niciun scandal intre Stanciu si echipa lui. Din ce am inteles eu, Nicusor e neplatit din decembrie, a fost foarte rabadator cu echipa din Arabia, dar dupa foarte multe notificari, impreuna cu avocatul au hotarat sa rezilieze. Pentru ca daca nu esti platit de sase luni, e clar ca trebuie sa faci ceva ca sa recuperezi banii. Din acest punct de vedere nu e niciun conflict, au fost multe notificari date de Stanciu prin avocati sa fie platit, nu a fost si s-a ajuns la aceasta situatie.

Sa speram ca se va rezolva cat mai repede spre binele jucatorului si al clublui. Am inteles ca erau mai multi jucatori. Acum nu stiu daca doar el a facut acest pas sau mai multi si nu stim de ei.

Budescu are deocamdata probleme fizice si sper sa le rezolve cat mai repede. Sa revina la capacitate maxima si sa joace din nou foarte bine la club” a spus Cosmin Contra, citat de Telekom Sport.

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies