Gheorghe Hagi FC Viitorul Constanta Jocurile Olimpice Tokyo Nationala

Cine mai facea asa ceva?! Gest fantastic al lui Hagi pentru nationala! A renuntat la 3 oameni de baza inainte de baraj ca sa-i lase lui Radoi la Jocurile Olimpice

Gheorghe Hagi si-a bagat jucatorii in vacanta pentru a putea merge la Jocurile Olimpice!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Mai 2021, 19:56
Data actualizarii: Sambata 22 Mai 2021, 20:01

Cand marile cluburi si-au aratat reticenta in a trimite jucatori la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Gica Hagi a decis sa trimita trei dintre jucatorii de baza ai echipei in vacanta, astfel incat acestia sa poata fi odihniti pentru turneul preolimpic din Spania, dar si pentru Jocurile Olimpice. Viitorul nu se va putea baza pe cei trei fotbalisti pentru barajul pentru Conference League.

Radu Boboc, Andrei Ciobanu si George Ganea sunt fotbalistii care au primit liber din partea oficialilor constanteni, care au confirmat astfel participarea lor la Tokyo. 

"Staff-ul tehnic al echipei FC Viitorul Constanta a decis ca Radu Boboc, Andrei Ciobanu si George Ganea sa intre deja intr-o binemeritata vacanta.

Cei trei au fost jucatori de baza intr-un sezon foarte greu pentru echipa noastra, participand cu succes si la toate meciurile echipei nationale de tineret (preliminarii si turneu final al Campionatului European).

Acestia au fost convocati si la turneul preolimpic din Spania (perioada 31 mai - 9 iunie), astfel ca s-a decis evitarea suprasolicitarii fizice care sa le puna in pericol inclusiv participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo (22 iulie - 7 august), unde Romania va fi reprezentata de echipa de fotbal dupa o pauza de 57 de ani!", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului. 

Modifică setările cookies