Nationala

Veste uriașă primită de Mirel Rădoi! „Tricolorii” aflați în carantină au primit rezultatele testelor PCR

Veste bună primită de Mirel Rădoi înaintea meciului cu Macedonia de Nord. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 22:27
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 23:44

Ianis Hagi s-a infectat cu coronavirus și a fost pus în izolare. Alți trei fotbaliști au fost trimiși în carantină, după ce au intrat în contact cu el.

Este vorba despre  Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu, care vor putea fi pe teren la meciul de mâine cu Macedonia de Nord, după ce au ieșit negativ la testele PCR efectuate în această după-amiază.

„Astăzi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naționalei în urma unor ușoare dureri de cap resimțite de fotbalist. Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă situația. În aceste condiții, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de mâine și rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acțiune a naționalei.

Colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au intrat de la prânz în izolare deși la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative. Au ratat și antrenamentul oficial din această seară. Au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord și, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru mâine”, a anunțat FRF prin intermediul site-ului oficial.

România întâlnește, în deplasare, Macedonia de Nord, miercuri, ora 21:45, în preliminariile Campionatului Mondial. Meciul va putea urmări pe PRO TV, iar cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe sport.ro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies