Nationala

Ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce a fost depistat cu COVID-19! Cât ar putea rămâne blocat în Macedonia

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, iar Mirel Rădoi nu va putea conta pe el la meciul cu Macedonia de Nord de miercuri. Partida poate fi urmărită de la 21:45 în direct la PRO TV.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 22:08
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 22:12

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ”, a anunțat site-ul oficial al FRF.

Pentru Ianis Hagi, situația se poate schimba mâine. Mijlocașul lui Rangers poate rămâne în Macedonia timp de zece zile, în carantină, la Skopje. Acesta are posibilitatea să plece cu un avion privat, dar doar spre România, acolo unde urmează să stea în carantină.

Totul depinde de rezultatul testului PCR de mâine. Dacă acesta va fi negativ, situația se poate schimba radical, și Ianis Hagi poate fi pe teren în meciul cu Macedonia de Nord.

Clasament Grupa J

 

1. Germania 12p

2. Armenia 10p

3. România 9p

4. Macedonia de Nord 8p

5. Islanda 4p

6. Liechtenstein 0p

Programul următoarei runde:

 

Armenia - Liechtenstein, miercuri, ora 19:00

Macedonia de Nord - România, miercuri, ora 21:45, la PRO TV

Islanda - Germania, miercuri, ora 21:45

CITESTE SI

Modifică setările cookies