Massimo Maccarone Dario Bonetti Dinamo FCSB - Dinamo Superliga

VIDEO | Bonetti vrea să aducă un invitat special la FCSB - Dinamo! Maccarone, chemat pe Arena Națională

Dario Bonetti vrea să aducă un invitat special pentru derby-ul dintre FCSB și Dinamo, care va avea loc duminică, pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 16:14
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 16:18

Massimo Maccarone, ”coșmarul” celor de la FCSB din semifinala de Cupa UEFA din 2006, a împlinit 42 de ani. Bonetti i-a transmis ”la mulți ani” printr-un mesaj psotat pe pagina de Facebook, și l-a invitat pe acesta la meciul de pe Arena Națională.

"La mulți ani legendarului Massimo! Ne vedem la meciul de duminică! Ar fi o mare bucurie pentru toți fanii", a scris Bonetti, în descrierea postării.

Dinamo și-a întărit semnificativ lotul, chiar înainte de partida cu FCSB. Interdicția la transferuri a fost ridicată, iar în ”Ștefan cel Mare” au venit Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski, Cătălin Țîră și Cătălin Itu.

”Câinii” au încercat și transferul lui Cătălin Carp, fost jucător la CFR Cluj, Viitorul și FCSB, dar mutarea a picat în ultima clipă.

Înainte de meciul direct, Dinamo este pe locul 14, cu șase puncte după primele șapte etape. FCSB este pe opt, cu nouă puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!