Nationala

FOTO | „Tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial pe stadionul din Skopje

România întâlnește, în deplasare, Macedonia de Nord, miercuri, ora 21:45. Meciul va putea urmări pe PRO TV, iar cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 22:05
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 22:11

Naționala României a efectuat, în această seară, antrenamentul oficial pe terenul din Skopje, la care au luat parte doar 17 „tricolori”.

După ce i-a pierdut pe Florin Tănase, Marian Aioani, Denis Alibec și Denis Drăguș, Mirel Rădoi a rămas fără alți patru jucători astăzi.

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv la coronavirus, iar alți trei fotbaliști care au intrat în contact cu el au fost plasați în carantină.

Toți patru au efectuat teste PCR, iar dacă rezultatele vor fi negative, aceștia ar putea fi pe teren la meciul României cu Macedonia de Nord.

„Din 26 de tricolori, au mai rămas la antrenamentul oficial… 17! Pe lângă indisponibilii rămași acasă, au lipsit în seara asta Hagi (pozitiv la test rapid), Cicâldău, Răzvan Marin și Nedelcu (contacți). Toți 4 au efectuat teste PCR și așteaptă rezultatele”, a anunțat FRF prin intermediul site-ului oficial.

CITESTE SI

Modifică setările cookies