Nationala

Alexandru Albu și momentul debutului la echipa națională: ”Băi, nebunule, ai avut dreptate!”

Alexandru Albu a debutat în echipa națională, în duelul dintre România și Germania.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 08:50
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 08:10

Închizătorul cumpărat de Rapid de la Concordia Chiajna în această iarnă, după ce anterior jucase sub formă de împrumut pentru giuleșteni, a vorbit despre parcursul echipei din acest sezon, de care s-a arătat extrem de încântat.

Albu a reușit să bifeze și prima convocare la echipa națională, care a însemnat și debutul său pentru prima reprezentativă. Fotbalistul a fost trimis de Mirel Rădoi în teren în minutul 82 al duelului Germania - România 2-1. Momentul a reprezentat cea mai mare împlinire a carierei sale, după cum a dezvăluit chiar el.

"A fost ceva de vis pentru mine, pentru că de mic am spus la toată lumea că voi ajunge la echipa națională, că o să mă vadă lumea la televizor. Eram mic, aveam 7,8,10, 12 ani și mă uitam la televizor, iar toată lumea își dorea să ajungă acolo.

Și toți râdeau de mine, nu mă luau în serios. Iar când s-a întâmplat acest lucru, cred că am primit zeci de mesaje, de apeluri, de la prieteni vechi, cu care nu am mai vorbit de foarte mult timp. Și mi-au spus: 'băi, nebunule, ai avut dreptate!'

Și chiar și domnului Tănase, de la Chiajna, i-am zis că voi ajunge la națională, pentru că sunt jucător bun și voi face pasul. Sunt sigur că nici dânsul nu a crezut așa de mult în mine, dar mă bucur că am putut să demonstrez asta, am ajuns prin muncă și e o satisfacție enormă.

Când am intrat în teren, a fost ceva de vis, ceva ce nu se poate explica în cuvinte, ci doar simți pe moment. Nu a contat că am intrat împotriva jucătorilor de sute de milioane de euro, ci a contat să intru să îmi ajut echipa", a dezvăluit Alexandru Albu la DigiSport.

Modifică setările cookies