„Nu are bani Slavia Praga!” Reacția lui Becali când a fost întrebat despre interesul echipei lui Stanciu pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu (19 ani) este unul dintre tinerii de perspectivă de la FCSB.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 23:29
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 23:35

Tânărul jucător care a impresionat, în sezonul trecut, în tricoul vicecampioanei României este și fotbalistul pe care Gigi Becali speră să obțină cea mai mare sumă de transfer din Liga 1. Chiar patronul a repetat în repetate rânduri că așteaptă propuneri de la 20 de milioane de euro în sus pentru „perla” sa. 

Fotbalistul ar fi monitorizat de mai multe cluburi din străinătate, printre care și Galatasaray, echipă unde se află și fostul său coechipier, Olimpiu Moruțan. 

Reacția lui Gigi Becali în cazul interesului Slaviei 

Numele lui Octavian Popescu a apărut în presa din Cehia, fotbalistul FCSB-ului fiind văzut drept un înlocuitor potrivit pentru Nicolae Stanciu, care ar fi aproape de o plecare. Cehii au anunțat că există interes pentru tânărul fotbalist din partea conducerii Slaviei, însă mutarea nu ar fi pe placul lui Gigi Becali. 

Contactat de PRO TV și www.sport.ro, patronul roș-albaștrilor a oferit un răspuns tranșant în momentul în care a fost întrebat de interesul Slaviei Praga pentru jucătorul său. 

„Nu îl dau pe Tavi Popescu la Slavia Praga. Nu are bani Slavia Praga pentru el”, a declarat finanțatorul FCSB-ului. 

Condițiile cu care Gigi Becali îl vinde pe Octavian Popescu 

Deși a declarat inițial că și-ar dori să-l mai țină pe Tavi încă 2-3 ani la FCSB, deoarece este convins că va lua între 30-40 de milioane pe el, Gigi Becali nu exclude nici posibilitatea de a-l vinde mai repede, pentru 20 de milioane de euro, după cum a dezvăluit chiar el, recent. 

„La Tavi Popescu, îl dau acum doar dacă primesc ofertă de 20 de milioane de euro. Că or fi 17-18, nu e o problema, dar acolo se învârte la ora asta.

La ora asta, el se preconizează să fie un jucător de 100 de milioane de euro peste trei ani”, a spus Gigi Becali, în urmă cu o lună. 

1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Tavi Popescu, potrivit transfermarkt.com. Patru goluri a marcat aripa stângă pentru FCSB, în cele 17 apariții în tricoul vicecampioanei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies