Liga 1

Curățenie la FCU Craiova! Adrian Mititelu a mai dat afară un jucător

FCU Craiova a avut o primă parte de sezon dezamăgitoare după promovarea în Liga 1, iar clubul condus de familia Mititelu continuă să facă schimbări.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 23:36
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 23:36

După ce a ajuns la patru antrenori instalați în 21 de etape - Adrian Mutu, Flavius Stoican, Eugen Trică și Nicolo Napoli, ultimul neconfirmat încă - formația olteană schimbă acum și jucători.

FCU Craiova i-a reziliat contractul lui Marko Gajic

Dacă la capitolul veniri singura noutate confirmată în această iarnă este Gabriel Enache (31 de ani), FCU Craiova a ajuns la cinci jucători de care s-a despărțit în actuala fereastră de mercato.

Oltenii au anunțat, marți seară, că i-au reziliat unilateral contractul fundașului central Marko Gajic (29 de ani). Sârbul sosise la Craiova în urmă cu șase luni și a strâns 10 meciuri.

Pe lângă Gajic, FCU Craiova s-a mai despărțit de alți patru jucători, potrivit editie.ro. Este vorba de portarul austriac Armin Gremsl (27 de ani), fundașul ivorian Mamadou Bagayoko (32 de ani), apărătorul portughez Pedro Machado (25 de ani) și atacantul portughez Hugo Vieira (33 de ani).

FCU Craiova a efectuat marți primul antrenament din noul an, care a fost condus de Nicolo Napoli. Cu toate acestea, antrenorul italian contestat de suporterii din Peluza Sud, nu a semnat încă o înțelegere cu formația patronată de familia Mititelu.

Obiectivul oltenilor din acest sezon este evitarea retrogradării. FCU Craiova ocupă locul 14 în Liga 1, cu 19 puncte strânse în 21 de etape, iar în prima rundă din 2021 va întâlni Farul Constanța, în deplasare.

Modifică setările cookies