Fotbal intern

Balint vrea să o vadă pe CSA Steaua în Liga 1: „Prima dorință pe 2022 asta ar fi!” 

UEFA a anunțat că, în opinia lor, CSA Steaua poate promova în Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 22:37
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 23:38

Gabi Balint și-a prezentat dorința anului. Acesta speră ca CSA Steaua să promoveze la finalul actualului sezon, asta dacă FRF și LPF îi vor oferi acest drept. În prezent, cele două entități care controlează fotbalul românesc susțin că echipa nu are baza legală de a promova, deoarece nu este un club deținut de cineva din mediul privat, aparținând Ministerului Apărării și Protecției Naționale.

Balint speră ca Armata să cedeze echipa, pentru a se ajunge la promovare. În prezent, echipa lui Daniel Oprița este pe locul șase în liga secundă, care duce în play-off. Obiectivul ”militarilor” este să câștige dreptul de a promova pe plan sportiv.

"Prima dorință pentru 2022 ar fi să văd că Steaua își rezolvă problemele juridice ca să promoveze, că face un lot bun, că adună sponsori și că face asta până în vară. Aveam semnale că se întâmplă, acum văd că nu se mai întâmplă nimic, probabil și din cauza pandemiei.

Cred că toți își doresc să se întâmple niște lucruri acolo. Dacă stai an dupa an în Liga 2, înseamnă că ori nu se dorește, ori sunt niște oameni incompetenți. Tot ce se întâmplă acolo sunt lucruri atrăgătoare pentru orice investitor.

Dacă va rămâne o echipă a Armatei... Un an a fost de rodaj, dar din vară trebuie să se schimbe niște lucruri, altfel, toți vor fi dezamăgiți", a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

Modifică setările cookies