Gica Popescu EURO 2020 Otopeni Nationala

16 minute din centru pana la Otopeni?! Anuntul triumfator al lui Gica Popescu, demolat de Guvern: nu sunt bani pentru un tren intre aeroport si gara

Mai sunt mai putin de 500 de zile pana la Euro 2020, iar Romania incepe sa taie de pe lista promisiunile facute pentru organizarea campionatului european.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2019, 14:23
Data actualizarii: Joi 07 Februarie 2019, 16:27

Un tren care sa lege aeroportul Otopeni de Gara de Nord in 16 minute, asta promitea Gica Popescu luna trecuta, curios de sigur pe vorbele lui.

In proiectul de buget pentru 2019 nu sunt prevazute fonduri pentru constructia infrastructurii necesare, ci doar pentru studiul de fezabilitate, anunta Digi24.

Asta inseamna ca sunt sanse minime sa ne prezentam onorabil, din acest punct de vedere, la Euro 2020.

Ionut Ciurea, vicepresedintele Pro Infrastructura, spune ca in 2019 abia daca vor fi finalizate studiile necesare demararii proiectului.

In cel mai optimis scenariu, spun sursele Digi24, aeroportul Otopeni va fi legat de Gara de Nord abia peste doi ani.

Iata ce spunea Gica Popescu, consilierul premierului Viorica Dancila, in urma cu o luna:

"Eu sunt sigur ca va fi gata. Am avut ajutor de la primul ministru si de la toata lumea. A fost o deschidere mare. Daca nu facem, o sa ne facem de ras. O sa vina lumea la Bucuresti si o sa spuna <<Unde e infrastructura? Taxiurile sunt infrastructura?>> Si Primaria Bucuresti se implica si are un plan."

"Cred ca de la Otopeni pana la Gara de Nord vor fi doua statii. Drumul va dura 16 minute", a explicat Gica Popescu la DigiSport.


VEZI SI:

**Cati bani ii cere Dinamo lui Gigi Becali in schimbul italianului Montini

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!