Ultimul test inainte de grupe: "dubla" de foc pentru CFR in Champions League! Stanciu si Baluta ii asteapta pe clujeni in infernul din Cehia

Ultimul test inainte de grupe: "dubla" de foc pentru CFR in Champions League! Stanciu si Baluta ii asteapta pe clujeni in infernul din Cehia

CFR Cluj intalneste Slavia Praga in play-off-ul UEFA Champions League. Clujenii s-au calificat dupa 1-1 in Romania si un incredibil 4-3 in Scotia!

Pentru CFR Cluj urmeaza dubla cu Slavia Praga, echipa la care evolueaza si romanii Nicolae Stanciu si Alexandru Baluta.

Slavia Praga are un lot care valoreaza 43,85 de milioane de euro, iar cei mai scumpi jucatori sunt Tomas Soucek, evaluat la 7 milioane de euro pe transfermarkt, Alex Kral, evaluat la 3,50 milioane de euro si Nicolae Stanciu, care valoreaza 3,50 milioane de euro.

Slavia este un club infiintat in anul 1892 si a castigat de-a lungul carierei 5 titluri de campioana a Cehei, 5 cupe ale Cheiei si 14 trofee de campioana a Cehoslovaciei. Echipa evolueaza in Praga pe un stadion de 21.000 de locuri, avand de partea lor cei mai fanatici suporteri din Cehia.

Stagiunea trecuta, Slavia Praga a ajuns pana in sferturile Europa League, unde a fost eliminata de Chelsea. A terminat grupa pe locul 2 la un singur punct de Zenit, castigatoarea grupei. Din grupa cu Slavia au mai facut parte Bordeaux si Copenhaga.

In acest moment Slavia se afla pe primul loc in campionat dupa 4 etape, acumuland 10 puncte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Avertisment de la virusologi pentru românii care vor merge la terasă de la 1 iunie
BRAT