CFR Cluj Alexandru Pascanu EURO U21 FCSB Leicester Liga 1

FCSB a incercat sa-l transfere pe Pascanu! Oferta incredibila facuta de Becali: de 10 ori mai putin decat au cerut englezii! Ce au propus CFR si Craiova

Alexandru Pascanu a reusit un Campionat European de exceptie alaturi de nationala de tineret a Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 August 2019, 16:39
Data actualizarii: Luni 12 August 2019, 16:43

Pascanu a fost unul dintre fundasii titulari ai nationalei conduse de Mirel Radoi care a ajuns pana in semifinalele EURO U21. Daca la echipa nationala este un fotbalist apreciat, Pascanu are probleme la echipa de club.

Pascanu nu a prins niciun meci la echipa mare a lui Leicester, iar englezii sunt dispusi sa-l cedeze. E si dorinta jucatorului de a pleca pentru a putea juca la nivel de seniori, doar daca Leicester cere o suma destul de mare. Potrivit GazeteiSporturilor, CFR Cluj si Craiova au vrut sa-l imprumute pe tanarul fundas, insa s-au lovit de refuzul lui Leicester care vrea sa se desparta de jucator doar printr-un transfer definitiv. Conform sursei citate, FCSB a fost singura echipa care a facut oferta pentru un transfer, insa suma este de 10 ori mai mica decat cea ceruta de englezi.

Leicester vrea 4 milioane de euro in schimbul lui Pascanu. FCSB a oferit doar 400.000 de euro, oferta care nu a fost deloc pe placul clubului din Premier League. Pascanu ar putea pleca vara viitoare de la Leicester din postura de jucator liber de contract, intelegerea sa cu englezii urmand sa expire sezonul urmator.

Modifică setările cookies