"S-a imbatat!" Jurgen Klopp, one man show la parada celor de la Liverpool in fata a 750.000 de oameni! Era sa cada din autobuz si i-a turnat bere in cap unui jucator! VIDEO & FOTO

"S-a imbatat!" Jurgen Klopp, one man show la parada celor de la Liverpool in fata a 750.000 de oameni! Era sa cada din autobuz si i-a turnat bere in cap unui jucator! VIDEO & FOTO

FC Liverpool a reusit sa castige UEFA Champions League pentru a 6-a oara in istoria clubului dupa 2-0 in fata lui Tottenham, sambata seara.

La doar o zi de la castigarea UEFA Champions League, cei de la Liverpool au organizat parada victoriei in oras! Timp de aproape 4 ore, toti jucatorii, antrenorii si chiar si sefii clubului au mers printre fani in 2 autocare descoperite.

Conform Consiliului Local al orasului, aproximativ 750.000 de fani au fost pe strazi la parada care a fost transmisa integral de club pe paginile de Facebook si YouTube.

 

 

 

Iata toata parada celor de la Liverpool


 

"Jurgen Klopp s-a imbatat!"

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a avut o lada de bere langa el pe tot parcursul paradei. Iar fanii au scris pe retelele de socializare ca s-a imbatat :) Mai multe clipuri s-au viralizat: in unul dintre ele Klopp ii toarna bere pe cap lui Brewster, in timp ce in altul pare ca a fost la un pas sa cada de pe autobuz.

In timpul interviului din autobuz, Klopp a avut lacrimi in ochi: "Am plans putin cand am vazut cat de mult inseamna aceasta victorie pentru oameni. Vezi in ochii lor, este intens" a spus Klopp.

 

 

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
BRAT