Noi informatii EXPLOZIVE de la SCANDALUL MONSTRU din PSG - Basaksehir! Antrenorul turcilor catre Coltescu: "Aici nu esti in Romania!"

Noi informatii EXPLOZIVE de la SCANDALUL MONSTRU din PSG - Basaksehir! Antrenorul turcilor catre Coltescu: "Aici nu esti in Romania!"

Scandalul de la meciul dintre PSG si Basaksehir din Champions League, inceput marti, a capatat proportii dupa ce fotbalistii au refuzat sa ma iasa pe teren, iar partida a fost reprogramata pentru miercuri.

Romanii s-au intors ieri seara acasa dupa 24 de ore teribile. Brigada condusa de Hategan e in centrul unui scandal monstru! Jucatorii lui Basaksehir l-au acuzat pe al 4-lea oficial al meciului, Sebastian Coltescu, de insulte rasiste la adresa secundului Pierre Webo. Camerunezul a insistat ca centralul din Craiova i-a adresat apelativul 'negro', iar explicatiile lui Coltescu nu l-au potolit. www.sport.ro a aflat ca pe inregistrarea care a facut inconjurul lumii, cel care i-l indica pe Webo lui Hategan e asistentul Sovre, si nu Coltescu.

Ora de ora apar noi detalii in acest caz fara precedent in fotbalul mondial.

Digi Sport a publicat un clip dinaintea declansarii scandalului, in care se aud mai multe remarci facute de turci la adresa brigazii romane.

In minutul 10, Tekdemir a avut o intrare dura la Neymar, moment in care Hategan a intervenit si l-a sanctionat cu un cartonas galben. Staff-ul lui Basaksehir a reactionat furios la decizia romanului si a facut o serie de comentarii: "E primul fault, hei! Primul fault. Ce e asta? Baschet? E ca-n baschet, primul fault de echipa. Noi jucam foarte curat", i-a strigat de pe margine Okan Buruk, antrenorul lui Basaksehir lui Hategan.

Coltescu a incercat sa-l potoleasca: "A fost un fault tactic!".

Buruk nu s-a oprit aici: "Aici e Champions League, nu e Romania!"

Ulterior, pe filmari se aude cum Coltescu i-a transmis lui Sovre, asistentul de pe partea bancilor de rezerve: 'Tavi, ti-am spus, asta e obraznic rau. Asta e obraznic!'

Chiar inainte de faza in urma careia meciul s-a oprit, turcii au rabufnit din nou la o decizie luata de Hategan, la un fault facut de Rafael. Okan a contestat decizia, tipand la arbitru, moment in care a vazut si el cartonasul galben. 

In minutul 15, in timpul unei discutii pe care Hategan o avea cu Neymar, se distinge o voce care a strigat spre brigada romana: "In tara mea, romanii sunt tigani! Dar eu nu pot sa spun 'tigani'"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies