Becali s-a plâns că a pierdut 500.000 de euro, dar este contrazis de nepotul său: ”Nu a plătit nimic”

Gigi Becali FCSB unirea constanta Vasile Geambazi Liga 2 Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 18:31
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 18:33

Gigi Becali a anunțat recent câteva măsuri prin care va ”reduce cheltuielile” FCSB-ului în 2023. 

Una dintre măsurile anunțate de patronul FCSB a fost încheierea colaborării cu Unirea Constanța, unde patron este Vasile Geambazi, nepotul său.

Chiar dacă Becali a spus că a cheltuit 500.000 de euro cu echipa din Liga 2 și era dispus să renunțe la ea pentru ”doar” 125.000 de euro, patronul de la FCSB este contrazis de Geambazi.

Vasile Geambazi a luat atitudine: ”Becali n-a plătit nimic la Unirea Constanța”

„FCSB nu a vrut să se mai implice în acest proiect, astfel că au plecat jucătorii veniți de acolo. Eu îi plăteam, aveau calitate, dorință de a juca, salarii micuțe, dar n-au vrut să mai continue. Au reziliat copiii ăștia și, când au făcut-o, au plecat fără să mai ceară banii restanți. 

Gigi Becali n-a plătit nimic la Unirea Constanța. FCSB doar a împrumutat niște jucători. Problemele financiare sunt strict ale mele. Am găsit niște sponsori care să ne mai ajute”, a spus Geambazi, potrivit Liga2.ro.

VIDEO - Interviu cu Gigi Becali

Unirea Constanța este ultima clasată din Liga 2, cu doar 12 puncte după 16 etape, la egalitate cu Politehnica Timișoara.

În această pauză competițională au existat zvonuri potrivit cărora echipa lui Geambazi s-ar retrage din campionat, dar nepotul lui Becali a negat această variantă și a spus că Unirea Constanța va termina sezonul.

În sezonul regulat, Unirea Constanța va mai disputa trei partide, cu trei echipe care se luptă pentru play-off în Liga 2. Primul meci va fi cu Dinamo, iar apoi vor urma FC Brașov și CSC 1599 Șelimbăr.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!