Gigi Becali e hotărât: „Am vorbit cu MM, dau drumul jucătorilor. Vând echipa, s-a găsit cineva”

Gigi Becali FC Unirea Constanta FCSB MM Stoica Liga 2 Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 21:54
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 21:59

Decizie radicală luată de Gigi Becali.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că va renunța la satelitul vicecampioanei, care activează în liga secundă, și îl va ceda către un om de afaceri interesat să facă din Unirea Constanța „piață de desfacere” pentru jucători aduși din străinătate.

Becali susține că a cheltuit 500.000 de euro cu echipa din Liga 2, însă este dispus să renunțe la ea pentru doar 125.000 de euro, deoarece nu vrea să mai piardă bani. În plus, Becali și-a și asigurat semnăturile a cinci dintre cei mai valoroși jucători de la echipă, pentru următorii ani.

  • Gigi Becali

Gigi Becali renunță la Unirea Constanța

„L-am pus pe MM: „Bă, vezi care au valoare și care nu”. A zis că sunt cinci. Ăia cinci i-am luat și i-am dat pe la nu știu ce echipe. Aia va fi desființată. Echipa de la Constanța m-a costat cam 400 - 500 de mii, pentru că am cumpărat, tot așa, creanțele.

(n.r.- jucătorii se plâng că Argăseală nu le desface contractele) Nu, domnule. Le dau drumul. Le semnează rezilierile. Dacă nu le semnează încă, înseamnă că el nu le semnează pentru că nu poate face asta până n-a primit ordin de la mine. Și eu vorbesc cu MM. Cutare jucător vrea rezilierea. Dă-i drumul. 

Dar ei n-au de ce să semneze rezilierea, pentru că acum o să ia cineva echipa și atunci oamenii ăia care o iau, o iau tot cu jucători. Și atunci eu nu pot să reziliez și să-i dau omului echipa fără jucători.

Pentru cei 500.000 pe care i-am cheltuit, dă omul 200.000 de euro mie și încă cuiva, adică eu pierd vreo 300 și ceva de mii.

S-a găsit cineva care aduce jucători din străinătate și vrea să crească jucători valoroși din străinătate, pe care să-i trimită în Liga 1 și după să-i vândă tot în străinătate, adică vrea să facă un fel de piață de desfacere”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Echipa Unirea Constanța a apărut anul trecut, după ce a preluat locul din Liga 2 al celor de la Farul, în urma fuziunii celui mai important club din Constanța cu FC Viitorul, echipa lui Gică Hagi.

Unirea Constanța a fost un satelit al lui FCSB în ultimul sezon, mai mulți jucători tineri ai vicecampioanei fiind împrumutați la formația dobrogeană.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!