Un dinamovist, cuvinte mari despre MM Stoica: „Arogantul ăla e un tată de toată isprava!” Ce i-a răspuns oficialul FCSB

MM Stoica Daniel Șendre FCSB Teodora Stoica Fotbal intern Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 17:16
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 17:21

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit pentru prima oară despre situația complicată prin care a trecut fiica sa, Teodora Stoica.

Daniel Șendre, fostul purtător de cuvânt al programului DDB, a scris pe rețelele de socializare despre problemele de sănătate cu care fiica managerului general de la FCSB s-a confruntat, iar acesta i-a mulțumit pentru cuvintele frumoase, oferind astfel prima reacție publică vizavi de acest subiect.

„Pe MM Stoica îl cunoaștem toți, în special cei de pe pagina mea. Rivali fiind, am făcut mișto de stelist din toate pozițiile, ne-am distrat pe seama lui, l-am ironizat, am postat fotografii deșucheate, cum e cea cu găleată pe cap, care îl transformase in idiotul perfect, ce să mai, am râs mult!

  • Mihai Stoica

Astăzi însă e diferit. În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer. Singurul lui copil. Boala fusese descoperită târziu, deci se afla în stadiu avansat, după cum a dezvăluit ulterior presa. În termeni populari, asta înseamnă că nu mai erau prea multe de făcut, însă trebuia încercat, așa că familia Stoica s-a adunat de pe jos și a intrat în lupta în care au aruncat tot.

Șendre: „Arogantul ăla e un tată de toată isprava!”

Bani, relații, lacrimi, rugăciuni, drumuri la spitale și mănăstiri, timp petrecut pe lângă uși din spatele cărora așteptau o speranță pentru a rămâne cu toții în viață. În tot acest timp, MM discuta fotbal la televizor, mergea în deplasări cu echipa, se certa cu oameni care îi răspundeau la contre în mass media, rivalii îi strigau «Sclavul» lui Gigi Becali», iar peluzele continuau să scandeze refrenul celebru cu Teodora. Totul normal, așadar, pentru că MM n-a suflat o vorbă despre ce-l chinuia.

Cred că încercarea asta l-a apropiat și mai tare de Dumnezeu și e posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata. «Nu mănânc nimic procesat, nu mănânc zahăr. Zahărul mi-l iau din fructe, proteină animală 20%, în rest 80% legume, fructe şi seminţe, dar cât mai crude, aproape nimic gătit», dezvăluia Teodora, anul trecut, într-un interviu. Interviu în care fata lui MM a mai lăsat să scape ceva. «Toate mesele sunt cu tata mâncăm aproape tot timpul împreună.» 

Arogantul ăla e un tată de toată isprava! Discreția și decența acestui bărbat sunt absolut remarcabile. Mă bucur pentru că familia a câștigat lupta cu cancerul. Mă bucur nespus pentru Teodora și pentru faptul că pot să fac în continuare mișto de enervantul ăla. MM a primit șansa de la soartă să se mai poată numi om, tată și să le primească pe toate de la rivali și peluze, în picioare. Zâmbind chiar, deși chinul l-a albit fără vreme”, a scris pe rețelele de socializare Daniel Șendre, care a lucrat o vreme în presă, apoi a fost implicat în proiectul DDB. 

MM Stoica a ținut să-i mulțumească lui Șendre pentru cuvintele frumoase în secțiunea de comentarii a postării acestuia.

„Nu mi-aș fi dorit să se afle chiar așa în detaliu, dar prefer să-ți mulțumesc aici în loc să o fac în privat. Respect, omule, și multă sănătate tuturor, indiferent de culorile iubite. Doamne ajută!”, a scris Mihai Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!