Vasile Geambazi FCSB unirea constanta Fotbal intern

Nepotul lui Gigi Becali are planuri mari cu clubul său: ”Vreau ca din sezonul următor echipa să fuzioneze cu FCSB”

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a preluat recent clubul Unirea Constanța.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2022, 13:10
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2022, 13:15

Clubul din liga a doua a preluat, în vară, locul lăsat liber de Farul Constanța. Până să ajungă pe mâinile nepotului lui Gigi Becali, Unirea Constanța era un club la care evoluau doar juniori, fără să emită pretenții prea mari în eșalonul secund.

Echipa a urcat în clasament și a ajuns pe locul 17, cu 11 puncte. Obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare, iar planul pentru sezonul următor este unul bine stabilit: fuzionarea cu FCSB II.

Obiectivul pentru acest sezon este menţinerea în Liga 2, categoric. Vrem să trecem peste FC Braşov şi să ne salvăm la baraj. Indiferent ce se va întâmpla, eu nu voi renunţa la această echipă.

Vreau ca din sezonul viitor să fuzioneze cu FCSB II, să fie o singură echipă. Dacă nu mă implicam eu, această echipa era deja dispărută. Echipa este curată din punct de vedere financiar, nu am de ce să renunţ la ea. Am redus bugetul de la 60.000 de euro, la 20.000 de euro pe lună.

Am decis să mergem până la finalul sezonului cu acest buget redus. Acum totul ţine de copii, ne vom face mai multe planuri la finalul sezonului. Aşteptăm să vedem dacă o să fim în Liga 2 sau în Liga 3”, a declarat Vasile Geambazi pentru PlaySport.

Visul lui Mihai Stoica se poate îndeplini

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a recunoscut că i-a propus lui Gigi Becali să aducă echipa secundă în liga a doua, dar s-a lovit de un refuz din partea patronului.

Nu pun mare accent pe aceste meciuri. Oricum, jucătorii noștri născuți 2002-2004 sunt împrumutați în ligile inferioare. Noi, la Liga 3, jucăm cu FCSB 3, nu FCSB 2, mai degrabă.

Eu am prezentat un proiect, dar n-a fost aprobat, n-a vrut Gigi, a preferat varianta asta cu jucători împrumutați peste tot. Dacă ai o echipă secundă bună și joacă în Liga 2, e excelent!Una e să folosești un jucător la echipa a doua cu Hermannstadt sau U Cluj, alta e să-l trimiți la Liga 3, unde sunt adversari modești”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Modifică setările cookies