El este „spionul” din vestiarul FCSB-ului!? Dezvăluiri incredibile făcute de un fost jucător: „Ne controla telefoanele!”

Gigi Becali FCSB Mihai Stoica Vivi Rachita Fotbal intern Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 15:40
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 15:45

La FCSB, mai rău ca în armată, după cum dezvăluie un fost jucător trecut prin Ghencea.

Vivi Răchită a dezvăluit că în perioada petrecută de el la Steaua (acum FCSB) Gigi Becali îl trimite frecvent pe MM Stoica să-i verifice pe jucători. Mai mult, potrivit spuselor fostului stelist, oficialul „roș-albaștrilor” le verifica inclusiv telefoanele jucătorilor.

Răchită a povestit că în perioada în care a activat la FCSB, a fost scos din echipă la ordinele lui Gigi Becali, asta după ce patronul aflase de la MM Stoica despre niște discuții pe care acesta i le găsise în telefon cu Victor Pițurcă, fostul său antrenor.

MM, „spionul” din vestiarul FCSB-ului

„Am fost căpitan de echipă cu Bistrița, am dat primul gol, mă accidentez în minutul 88 fac întindere sau ruptură. Jucam cu Rapid, ne bate Rapidul. Am revenit peste vreo lună, meci acasă cu o echipă din Serbia, ceva de genul ăsta. Ne calificăm, bătusem în deplasare, facem egal acasă.

Când ajung acasă mă uit la televizor și îl văd pe Gigi: ‘Răchită a greșit o pasă’. ‘Ce zice Gigi?’, nu m-am dus la antrenament dimineață. Direct la Marriott. ‘Haide, domne, că am zis și eu la televizor’. Pe urmă am aflat. Meme ne luase telefoane de la o firmă. Ne verifica telefoanele și îi spunea cu cine vorbim.

Ne-a luat listingul și a văzut că eu, Florentin Dumitru… l-am sunat pe Piți. Îl sunam să știm cum jucăm. ‘Uite, domne, vorbești cu Piți, că nu știu ce, că nu știu cum’. Mă duc la antrenament și îmi zice Zenga: ‘Eu vreau să te bag, dar nu mă lasă’. Și îl vedeam pe Zenga că el are caracter.

Păi dacă mi-a zis mie în față că el vrea să mă bage și nu vrea Becali. Da, marele Zenga. Știi că portarii au coloană vertebrală flexibilă. Se îndoaie”, a spus Valeriu Răchită, potrivit Fanatik.

Produs al Stelei, Vivi răchită a semnat în 1990 cu Petroul și a activat pentru clubul din Ploiești timp de șapte ani. A revenit la Steaua în 1997 și a petrecut alături de „roș-albaștri” două sezoane, până în 1999. După un scurt periplu prin străinătate, a revenit în 2003 pentru încă un sezon la Steaua. În 2004 a semnat cu Universitatea Craiova, iar un an mai târziu s-a retras.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!