Bogdan Gavrila Dinamo liga 2 Ovidiu Burca Vlad Iacob Liga 2

OFICIAL Încă o reziliere la Dinamo! Echipa lui Ovidiu Burcă rămâne și fără jucători, și fără meciuri amicale. UPDATE: Cu cine joacă sâmbătă

”Câinii” s-au mai despărțit de un fotbalist, după plecările lui Alin Dudea, Vasile Buhăescu și Ștefan Fara.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 14:40
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 14:40

UPDATE După rezilierea cu Bogdan Gavrilă, Dinamo a anunțat și ce se întâmplă cu echipa în condițiile anulării unor meciuri amicale programate în această perioadă.

”Antrenament în loc de CSM Slatina, CS Blejoi în loc de Gloria Buzău.

Calendarul meciurilor amicale, anunțat la reunirea lotului dinamovist, a suferit modificări în ultimele zile, fie din cauza condițiilor meteo nefavorabile (Progresul Spartac), fie din cauza schimbărilor apărute în programul de pregătire al adversarilor (CSM Slatina și Gloria Buzău).

În aceste condiții, echipa antrenată de Ovidiu Burcă își va continua ședințele de pregătire pe terenul sintetic de la CNF Buftea și în cantonamentul de la Săftica, urmând să joace sâmbătă, 4 februarie, un meci amical împotriva prahovenilor de la CS Blejoi (Liga 3).

0-0 cu CS Păulești și 1-1 cu CSO Plopeni au fost rezultatele înregistrate în primele două jocuri amicale în această perioadă de pregătire.

12:00 este ora meciului amical Dinamo București vs CS Blejoi, programat la CNF Buftea”, a explicat Dinamo pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Știrea inițială

Rezilierile de contracte cu Alin Dudea, Vasile Buhăescu și Ștefan Fara din 20 ianuarie au fost completate marți dimineața cu despărțirea oficială a lui Dinamo de mijlocașul Bogdan Gavrilă.

Adus în vara anului trecut, fotbalistul nu a fost folosit absolut deloc de antrenorul Ovidiu Burcă!

Dinamo și Bogdan Gavrilă au ajuns la o înțelegere privind rezilierea contractului fotbalistului

”Raporturi contractuale încetate cu Bogdan Gavrilă.

Dinamo 1948 București și mijlocașul Bogdan Gavrilă au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Vlad Iacob. 

Clubul nostru îi mulțumește lui Bogdan Gavrilă și îi urează mult succes în carieră!”, a postat Dinamo pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Altfel, Dinamo rămâne nu doar fără jucători, ci și fără meciuri amicale în această iarnă.

Programul meciurilor amicale ale lui Dinamo în această iarnă

”Câinii” au disputat până acum două partide de pregătire cu echipe din Liga 3, ambele terminate la egalitate: 0-0 cu CS Păulești și 1-1 cu CSO Plopeni.

Meciul amical cu Progresul Spartac, programat pentru 28 ianuarie, a fost anulat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, și nici următoarele teste nu vor mai avea loc, cele cu CSM Slatina (1 februarie) și Gloria Buzău (4 februarie), după ce adversarele și-au schimbat programul!

Dinamo ar mai trebui să joace până la reluarea Ligii 2 cu Muscelul Câmpulung Elite (8 februarie), Unirea Slobozia (10 februarie), Farul Constanța (11 februarie) și FC Brașov (18 februarie).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!