Dinamo Bogdan Gavrila Concordia Chiajna Eugen Trica Ovidiu Burca Liga 2

LIVE VIDEO Dinamo și Concordia au dat-o la pace! Un fost jucător al lui FCSB, cel mai activ din echipa lui Ovidiu Burcă, ”SSSS” a debutat la Chiajna

Amicalul divizionarelor secunde, scor 0-0, s-a disputat pe terenul din Chiajna. La gazde a debutat și Eugen Trică ca antrenor principal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 12:50
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 12:52

CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 0-0 (FINAL)

MINUTUL 90 Se arată trei minute de prelungire.

MINUTUL 80 Intră Bobea în locul lui Gorka Larrucea la Dinamo. Bobea are o ocazie mare la doar câteva secunde după ce a intrat pe gazon, dar portarul Chesneau a respins în corner.

MINUTUL 74 Raul Rusescu, o umbră a golgheterului din urmă cu un deceniu, adus de Concordia din Serie D, este schimbat de Eugen Trică.

MINUTUL 70 Dinamo joacă acum cu: Fara - Gabriel de Moura, Giafer, Dudea, A. Șerban - I. Roșu, Gorka Larrucea, Dani Iglesias - Delciu, Ghezali, V. Lazăr.

MINUTUL 62 La Concordia debutează... SSSS (Sammy Solitaire Siddharta Skytte), un fotbalist danez de națională transferat zilele trecute, care are în CV prezențe la revelația europeană Bodo/Glimt.

MINUTUL 60 Ovidiu Burcă face primele schimbări la Dinamo: ies Bena, Borcea, Buhăescu, Bani și Gavrilă, intră Ghezali, Dani Iglesias, Giafer, Delciu și Vali Lazăr.

MINUTUL 45 A început a doua repriză.

MINUTUL 45 0-0 la pauză la Chiajna.

MINUTUL 33 Șut frumos de la distanță al lui Iulian Roșu, cel care acum un deceniu juca la FCSB, puțin pe lângă poarta Concordiei. Mijlocașul este printre cei mai activi fotbaliști ai lui Burcă, se implică atât în ofensivă, cât și în defensivă.

MINUTUL 26 Șutul lui Gorka Larrucea, bascul venit la dinamoviști din Segunda Division, este reținut de Chesneau, fostul gafeur din poarta lui Dinamo din Liga 1 revenit la Chiajna.

MINUTUL 20 Buhăescu are și el o ocazie pentru Dinamo, după centrarea bună a lui Buleică.

MINUTUL 8 Atacul de vis al Concordiei are prima ocazie a meciului: mingea circulă pe traseul Mediop - Llullaku - Rusescu, dar ultimul șutează slab.

UPDATE Echipa lui Dinamo: Oncescu – Buleică, Dudea, Bena, A. Șerban – Gorka Larrucea – Bani, I. Roșu, Borcea, Gavrilă – Buhăescu. 

Rezerve: Dujmovic, Fara – Gabriel Moura, V. Lazăr, Dani Iglesias, Florescu, Cr. Ionescu, Patriche, Giafer, Bobea, N. Roșu, Delciu, Ghezali.

Antonio Bordușanu și Costin Amzăr lipsesc de la Dinamo, fiind convocați la echipele naționale.

Concordia Chiajna: Chesneau - Simion, Palmeș, Stănică, Bușu - Codrea, Voicu, Pațurcă - Mediop, Rusescu, Llullaku

Rezerve: Duțu, Alexandrescu, Maric, Mihalcea, Oancea, Ghimfus, Burcea, Voinea, Skytte

Antrenor: Eugen Trică

Știrea inițială

Concordia Chiajna și Dinamo se întâlnesc vineri într-un meci amical care a început la ora 11 și se dispută pe terenul grupării ilfovene.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, l-a titularizat pe Bogdan Gavrilă, deși acesta fusese exclus din lotul ”câinilor”!

Cele două echipe sunt colege în Liga 2, iar la Concordia Chiajna debutează ca antrenor principal Eugen Trică, numit ieri în funcție.

Echipa din Chiajna l-a transferat recent pe Sammy Skytte, un fotbalist danez de națională trecut și pe la revelația europeană Bodo/Glimt.

În campionat, Dinamo a învins-o în deplasare pe Concordia cu 1-0, la începutul lunii. 

Foto și video: Radio Dinamo 1948

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!