Unul dintre ”greviștii” de la Dinamo și-a găsit echipă, după ce a fost dat afară de Ovidiu Burcă

Ovidiu Burca Dinamo Stefan Fara Liga 2 Ștefan Fara / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 13:36
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 13:36

Ștefan Fara (21 de ani), unul dintre jucătorii dați afară de la Dinamo după greva făcută de jucători în cantonamentul de la Săftica, și-a găsit repede echipă.

Jucătorii lui Dinamo ar fi protestat din cauza restanțelor salariale, lucru care l-a enervat pe antrenorul Ovidiu Burcă. În urma acelui episod, trei dintre jucători s-au ales cu contractele reziliate: Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea.

Portarul dinamovist nu a rămas mult timp fără echipă și, potrivit Radio Dinamo 1948, s-a înțeles cu CS Dinamo, echipa din Liga 3, unde team-manager este Dănuț Lupu.

CS Dinamo este pe locul cinci în Seria a 4-a din Liga a 3-a, cu 18 puncte, la 13 puncte distanță față de liderul CS Tunari.

Ștefan Fara, despre Ovidiu Burcă: ”M-a pufnit râsul”

Imediat după ce și-a reziliat contractul cu Dinamo, Ștefan Fara a avut o intervenție în care a vorbit despre episodul care l-a enervat pe antrenorul Ovidiu Burcă. Portarul a dezvăluit că, în perioada petrecută în ”Ștefan cel Mare”, avea un salariu de 2.000 de lei.

Nu știu să spun, că sincer m-a pufnit râsul, cu tot respectul. Am văzut că a spus că nu a fost respectat. Din contră, toți jucătorii l-au respectat în egală măsură, n-a fost vorba de așa ceva. 

Dânsul a înțeles greșit, a fost o lipsă de comunicare, dar nu din partea noastră. Am vorbit cu domnul Vlad Iacob și persoanele de la insolvență pentru reziliere. Marți ni s-a spus să ne prezentăm a doua zi la birouri”, a spus Ștefan Fara, la Digi Sport.

Foto / Sport Pictures

VIDEO - Dănuț Lupu, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!