OFICIAL Fostul fotbalist argentinian al lui Dinamo l-a transferat la echipa sa din Italia pe românul Claudiu Micovschi!

Claudiu Micovschi Dinamo Fidelis Andria mariano fernandez serie c Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 15:00
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 14:59

Mariano Fernandez, în prezent director sportiv la Fidelis Andria, a obținut împrumutul fostului internațional de juniori.

Fidelis Andria, grupare din Serie C, a anunțat pe site-ul oficial transferul fostului internațional român de juniori Claudiu Micovschi, în vârstă de 23 de ani.

”Fidelis Andria anunță că, ieri seară târziu (n.r. - sâmbătă), directorul sportiv Mariano Fernandez a ajuns la un acord pentru transferul temporar al fotbalistului Claudiu Micovschi de la US Avellino.

Extrema născută în 1999 a crescut în sectorul juvenil al lui Genoa, unde a adunat aproximativ 50 de apariții și 10 goluri.

Claudiu Micovschi are 7 meciuri în Serie B și 67 în Serie C

Fotbalistul român a mai îmbrăcat tricoul Reginei în Serie B (7 apariții) și are aproximativ 60 de apariții (n.r. - de fapt, 67) și 6 goluri în tricoul lui Avellino în Serie C. 

Micovschi a ales tricoul cu numărul 29 și deja s-a alăturat noilor coechipieri. Un călduros bun venit lui Claudiu în familia Fidelis!”, a anunțat duminică gruparea italiană pe site-ul oficial.

Mariano Fernandez, prezență meteorică la Dinamo în 2007

Directorul sportiv Mariano Fernandez (44 de ani), cel care a realizat mutarea, este fostul fotbalist argentinian al lui Dinamo, cu prezențe sporadice în echipa ”câinilor” în anul 2007, când fundașul central a jucat inclusiv la satelitul din Liga 2.

Înainte de a ajunge în ”Ștefan cel Mare”, Fernandez a evoluat, printre altele, la Sturm Graz, Beira-Mar, Torino, Real Murcia sau Cordoba.

El a fost instalat ca director sportiv la Fidelis Andria (locul 19, penultimul, în Grupa C din Serie C, înaintea etapei de duminică) în luna decembrie a anului trecut.

Foto: Fidelis Andria, Max Finotti/Torcida Granata

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!