OFICIAL Dinamo a rămas fără unul dintre căpitani! Contract reziliat după scandalul grevei de la echipă

Alin Dudea Dinamo Ovidiu Burca Stefan Fara vasile buhaescu Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 14:50
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 15:33

Alin Dudea nu mai este jucătorul ”câinilor”, după ce Ovidiu Burcă a renunțat și la Vasile Buhăescu și Ștefan Fara.

UPDATE Dinamo a confirmat vineri după-amiază pe pagina oficială de Facebook despărțirea de jucătorii Alin Dudea, Vasile Buhăescu și Ștefan Fara.

”Comunicat de presă

București, 20 ianuarie 2023. Dinamo 1948 București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu jucătorii Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instragram ale clubului.

3 goluri în 13 etape de Liga 2 a marcat Vasile Buhăescu pentru Dinamo în acest sezon. A mai jucat trei meciuri în Cupa României. 

Format la Academia Dinamo, la grupa 2001, portarul Ștefan Fara a apărat în acest sezon doar în meciurile amicale ale echipei noastre și a mai evoluat în carieră pentru Dinamo 2 și Farul Constanța. 

11 meciuri a jucat Alin Dudea pentru Dinamo în prima parte a sezonului, 9 în Liga 2 și două în Cupa României. 

Mult succes în carieră!”, a postat clubul din Liga 2.

Știrea inițială

După rezilierile cu atacantul Vasile Buhăescu și portarul Ștefan Fara, vineri a sosit momentul despărțirii de Dinamo și pentru Alin Dudea, unul dintre căpitanii echipei și ”lider” al greviștilor după scandalul cu salariile neplătite.

”Alin Dudea a ajuns astăzi la o înțelegere cu Dinamo în privința încheierii de comun acord a contractului”, a anunțat vineri Radio Dinamo 1948.

Fundașul central care putea evolua și ca mijlocaș defensiv era legitimat în ”Ștefan cel Mare” din 2014!

Florin Prunea despre situația de la Dinamo

„Îmi pare rău pentru Ovidiu Burcă, pentru că a dat cu piciorul la tot ce a făcut bun la Dinamo. După un început greu, el și jucătorii au reușit să revină. Nu-mi schimb impresia despre el, am o impresie bună, dar nu înțeleg de ce a dat cu piciorul în ultimele zile. 

Eu cred că meritele lui nu pot fi contestate. Mă miră această ruptură, în aproape o săptămână au aruncat totul în aer. Bine, războiul a fost declanșat de Vlad Iacob împotriva lui Răzvan Zăvăleanu. 

Nu înțeleg pentru ce se mai bat, lupta asta pentru puterea din interior nu duce la nimic bun. Dinamo nu mai are nimic. Doar suporterii și jumătate din Săftica.

”Atacul lui Ovidiu la adresa jucătorilor nu-și avea sensul”

Atacul lui Ovidiu la adresa jucătorilor nu-și avea sensul. Jucătorii au făcut asta, pentru că au fost mințiți. Băieții ăștia care au fost dați afară au ridicat mingea la fileu conducătorilor. 

Cred că mare parte dintre ei oricum trebuiau să plece. Dar, făcând aceste lucruri, le-au ridicat mingea la fileu conducătorilor. E un cumul de factori la ce s-a întâmplat în ultima săptămână. 

Timp ar fi ca să reglezi lucrurile. Uite, s-a dat un salariu, e un lucru bun. Dar de ce nu s-a discutat de la început și a fost nevoie de intervenția șefului de galerie sau cine a fost pe acolo să sperie jucătorii?”, a declarat vineri Florin Prunea, fostul portar al ”câînilor”, la emisiunea ”Ora Exactă în Sport” de la PRO ARENA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!