OFICIAL Fostul goalkeeper al naționalei, antrenor la Dinamo! ”Legendarul portar” se alătură lui Ionel Dănciulescu și Marius Niculae

dumitru moraru CS Dinamo Ionel Danciulescu Liga 3 Marius Niculae Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 08:36
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 08:38

Dumitru ”Țețe” Moraru se va ocupa de pregătirea tinerilor fotbaliști de la academia clubului din Ștefan cel Mare.

CS Dinamo București a anunțat pe pagina oficială de Facebook a clubului că fostul internațional Dumitru ”Țețe” Moraru este noul antrenor de portari de la academia echipei care evoluează în Liga 3.

”FOTBAL. Dumitru ”Țețe” Moraru se alătură Academiei de fotbal CS Dinamo

O nouă glorie se alătură Academiei noastre de fotbal. Legendarul portar Dumitru ”Țețe” Moraru va face echipă cu Marius Niculae și Ionel Dănciulescu la grupele de copii și juniori ale CS Dinamo. 

În vârstă de 66 de ani, Dumitru Moraru va antrena în principal portarii, însă vasta sa experiență va fi utilă pe toate palierele de performanță.

Dumitru Moraru, de 3 ori campion cu Dinamo, căpitanul echipei în semifinalele CCE din 1984

Dumitru ''Țețe Moraru'' a jucat la Dinamo între anii 1981–1989, bifând 212 apariții în tricoul alb-roșu. Palmaresul său la Dinamo e impresionant: trei titluri de campion (1982, 1983 şi 1984) și trei Cupe ale României (1982, 1984 și 1986). 

A fost portarul și căpitanul echipei în campania europeană din 1984, când Dinamo a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni.

Ca antrenor de club a avut o singură experiență, la grupele de copii și juniori ale CS Dinamo”, a scris CS Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

Ce a declarat Marius Niculae

”A fost antrenorul meu la copii și juniori, este un mare câștig pentru Academia de fotbal CS Dinamo. 

Experiența sa ne va ajuta să descoperim și să creștem copii de valoare în spiritul clubului Dinamo”, a declarat Marius Niculae pentru sursa citată.

Foto: CS Dinamo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!