EXCLUSIV Florin Prunea a intrat în direct la Pro Arena și a pus punctul pe „i”: „Atacul lui Burcă la adresa jucătorilor nu-și avea sensul”

Florin Prunea Dinamo Bucuresti Ovidiu Burca Liga 2 Florin Prunea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 11:23
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 11:28

Dinamo se află într-o situație critică. Jucătorii au făcut grevă luni și nu au participat la antrenamente.

Fostul portar de la FC Dinamo, Florin Prunea, a vorbit despre problemele de la formația din Ștefan cel Mare, evidențiin că antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, nu ar fi trebuit să aibă o reacție atât de dură asupra jucătorilor săi.

Florin Prunea a intrat în direct la Pro Arena și a pus punctul pe „i”: „Atacul lui Burcă la adresa jucătorilor nu-și avea sensul”

De asemenea, Prunea a mai precizat la Pro Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, că ar mai fi timp să se rezolve problemele de la Dinamo, mai ales că Liga 2 reîncepe pe 25 ianuarie.

„Îmi pare rău pentru Ovidiu, pentru că a dat cu piciorul la tot ce a făcut bun la Dinamo. După un început greu, el și jucătorii au reușit să revină. Nu-mi schimb impresia despre el, am o impresie bună, dar nu înțeleg de ce a dat cu piciorul în ultimele zile. Eu cred că meritele lui nu pot fi contestate. Mă miră această ruptură, în aproape o săptămână au aruncat totul în aer. Bine, războiul a fost declanșat de Vlad Iacob împotriva lui Răzvan Zăvăleanu. Nu înțeleg pentru ce se mai bat, lupta asta pentru puterea din interior nu duce la nimic bun. Dinamo nu mai are nimic. Doar suporterii și jumătate din Săftica.

Atacul lui Ovidiu la adresa jucătorilor nu-și avea sensul. Jucătorii au făcut asta, pentru că au fost mințiți. Băieții ăștia care au fost dați afară au ridicat mingea la fileu conducătorilor. Cred că mare parte dintre ei oricum trebuiau să plece. Dar, făcând aceste lucruri, le-au ridicat mingea la fileu conducătorilor. E un cumul de factori la ce s-a întâmplat în ultima săptămână. Timp ar fi ca să reglezi lucrurile. Uite, s-a dat un salariu, e un lucru bun. Dar de ce nu s-a discutat de la început și a fost nevoie de intervenția șefului de galerie sau cine a fost pe acolo să sperie jucătorii?”, a spus Florin Prunea la Ora Exactă în Sport.

Primii jucători care au plecat deja de la Dinamo după grevă

Potrivit surselor Pro TV și Sport.ro, cei doi jucători care au părăsit formația din Ștefan cel Mare sunt atacantul Vasile Buhăescu (34 ani) și goalkeeperul Ștefan Fara (21 ani).

Buhăescu se afla la Dinamo de la sfârșitul lui iulie 2022 și reușise deja să înscrie trei goluri în 13 apariții în stagiunea actuală a eșalonului secund. Fara, în schimb, era legitimat la echipa lui Ovidiu Burcă din iarna anului 2019.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!