DDB îi invită public pe Dorin Șerdean și Nicolae Badea să contribuie la plata salariilor de la Dinamo

Dorin Serdean Dinamo Nicolae Badea program ddb Liga 2 Doar Dinamo București
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 11:44
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 11:45

Dinamo trece printr-o situație financiară delicată. După ce luna trecută jucătorii și-au primit un salariu restant după o ”grevă”, acum se apropie un nou termen în care șefii clubului trebuie să vireze banii pentru salarii.

Programul DDB, care deține 20% din acțiunile clubului, a emis un comunicat oficial în care i-a invitat pe ceilalți acționari ai clubului, mai exact societățile reprezentate de Nicolae Badea și Dorin Șerdean, să contribuie la plata salariilor.

În ultima perioadă, fanii din DDB au încercat să strângă o sumă importantă de bani printr-o campanie de redirecționare a impozitului pe venit, de 3,5%, în care s-au înscris deja peste 6.000 de contribuabili. În raport cu acțiunile pe care le dețin la club, Șerdean și Badea sunt ”invitați” să vireze sume de bani către club.

Comunicatul DDB: ”Îi invităm să susțină cheltuielile salariale”

„În următoarele zile va fi o nouă scadență pentru achitarea salariilor jucătorilor și angajaților clubului. Suntem conștienți că urmează o perioadă foarte importantă, cu implicare majoră în lupta pentru play-off și pentru promovare. 

În acest sens anunțăm membrii programului Doar Dinamo București și persoanele interesate de activitatea clubului Dinamo că în următoarele zile, APCH este pregătită să vireze 20% din suma necesară pentru salariile scadente pe data de 15 februarie, conform procentului pe care APCH îl deține în actionariatul clubului Dinamo București. 

Îi invităm public pe ceilalți doi acționari ai clubului , Lotus SRL (reprezentat de Dorin Serdean) societate ce deține 72% din acțiunile clubului Dinamo și ACS FC Dinamo ("Dinamo Badea") societate care deține 7% din acțiuni, să susțină cheltuielile salariale ale clubului conform procentului de acțiuni pe care îl dețin”, se arată pe pagina de Facebook a programului DDB.

Dinamo se bate la play-off. Ce dueluri au ”câinii” în ultimele trei etape

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!