Suporterii-acționari oferă o sumă uriașă pentru a scăpa de Dorin Șerdean! Condițiile impuse de APCH

Dinamo Dorin Serdean PCH Liga 2 Fanii lui Dinamo
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 15:35
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 15:36

Suporterii-acționeri ai lui Dinamo vor să-i cumpere lui Dorin Șerdean pachetul majoritar de acțiuni.

Dinamo se luptă pentru accederea în play-off-ul eșalonului secund. Elevii lui Ovidiu Burcă (42 ani) ocupă locul 8 după 16 etape, cu 24 de puncte, și se află la 2 puncte pe poziția a șasea, pe care se află în prezent Gloria Buzău. 

Dorin Șerdean, ofertă de 200.000 de euro pentru a ceda pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo 

Pentru a mai lămuri situația clubului, acționarii PCH i-au făcut o ofertă lui Dorin Șerdean de 1 milion de euro, puțin peste 200.000 de euro, pentru ca acesta să cedeze pachetul majoritar de acțiuni pe care-l deține la Dinamo, potrivit PlaySport. Omul de afaceri urmând să-și păstreze un procent simbolic, de 1%. 

Mai mult, conform aceleiași surse, dacă va accepta oferta, Dorin Șerdean ar fi de acord să renunțe la toate litigiile pe care le are în dosarul de reorganizare judiciară, cât și împotriva APCH, dar și la creanța de la masa credală. 

Cum s-a descurcat Dinamo în fața puștilor lui Hagi în amicalul de la Buftea

Dinamo a disputat sâmbătă, la Buftea, un meci amical cu Farul 2 Constanța, satelitul din Liga 3 al clubului lui Gheorghe Hagi, însă nu a obținut decât un 0-0, deși a avut trei bare și un gol anulat.

Ovidiu Burcă i-a folosit pe: Oncescu - Gabriel de Moura, Patriche, Giafer, A. Șerban - Borcea, N. Roșu, I. Roșu, A. Irimia - Ghezali, Bani; rezerve au fost: Stoian, Bena, Demici, Dani Iglesias, D. Irimia, V. Stanciu, Cr. Ionescu, Cune, Bobea, Fărăgău, Al. D. Pop, Delciu, A. Florescu.

De cealaltă parte, la Farul 2 au jucat: Mușat – Grosu, Bîrzu, Gustavo, Mitulețu – Banu, Martinovic, Tănasă – Dumitrache, Cojocaru, Stoian; rezerve: Răfăilă – Cercel, Duțu, Aioanei, Mălăele, Calu, Stancu, Iorga, Vîlea, Malama, Pelivan, Băsceanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!