FOTO ȘI VIDEO Cum s-a descurcat Dinamo în fața puștilor lui Hagi în amicalul de la Buftea + rezumatele video ale tuturor meciurilor ”câinilor”

Dinamo Farul 2 Gheorghe Hagi meci amical Ovidiu Burca Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 09:55
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 11:36

Echipa lui Ovidiu Burcă a disputat în această iarnă partide de pregătire cu cinci formații din Liga 3 și cu una singură din Liga 2.

Dinamo a disputat sâmbătă, la Buftea, un meci amical cu Farul 2 Constanța, satelitul din Liga 3 al clubului lui Gheorghe Hagi, însă nu a obținut decât un 0-0, deși a avut trei bare și un gol anulat.

Ovidiu Burcă i-a folosit pe: Oncescu - Gabriel de Moura, Patriche, Giafer, A. Șerban - Borcea, N. Roșu, I. Roșu, A. Irimia - Ghezali, Bani; rezerve au fost: Stoian, Bena, Demici, Dani Iglesias, D. Irimia, V. Stanciu, Cr. Ionescu, Cune, Bobea, Fărăgău, Al. D. Pop, Delciu, A. Florescu.

De cealaltă parte, la Farul 2 au jucat: Mușat – Grosu, Bîrzu, Gustavo, Mitulețu – Banu, Martinovic, Tănasă – Dumitrache, Cojocaru, Stoian; rezerve: Răfăilă – Cercel, Duțu, Aioanei, Mălăele, Calu, Stancu, Iorga, Vîlea, Malama, Pelivan, Băsceanu.

Ovidiu Burcă după amicalul nul cu Farul 2

”A fost un meci cu intensitate foarte bună, am întâlnit o echipă cu jucători foarte talentați, nici nu cred că trebuia să mai spun lucrul acesta. 

Știți foarte bine că Gică Hagi adună tot ce este mai bun din țară. A fost un meci cu ritm de cel puțin nivelul ligii secunde, a fost foarte eficient din acest punct de vedere. 

Sunt jucători foarte interesanți la Farul, fac față cu brio cel puțin la nivelul ligii secunde unii dintre ei, alții chiar la nivelul primei ligi.

Burcă despre gemenii Irimia, Stanciu și Oncescu

La Dinamo s-a pierdut din masa de jucători care au fost crescuți aici, în ultimii ani, la nivel de Centru de Copii și Juniori a fost printre primele centre, exceptând ultimii doi ani. 

Mai sunt aici câțiva, mai e nevoie de timp, ați văzut unii dintre ei, gemenii Irimia, Vlăduț Stanciu, chiar și Denis (n.r. - Oncescu), care e consacrat la prima echipă la 18 ani.

Eu zic că începem să arătăm așa cum ne dorim noi, sunt supărat că nu am intrat deloc pe iarbă naturală, doar pe sintetic am jucat și antrenat, avem minore probleme musculare, sper să le rezolvăm. 

”Suntem mai buni ca echipă și ca grup”

O perioadă cu bune și rele, cred că am acumulat, suntem mai buni ca echipă și ca grup. Întotdeauna îmi doresc să facem cantonament unde avem condiții, teren cu iarbă, climă bună, ne-am adaptat, sperăm că pe viitor să avem posibilitatea să facem asta.

Mai sunt trei etape, speranțele sunt mult mai mari față de cum am început, suntem la doi pași de play-off, dacă vom câștiga aceste 3 etape vom avea șanse foarte mari. 

Pentru Dinamo urmează ”trei finale” în drumul spre play-off

Trebuie să rămânem concentrați, să rămânem în formă maximă, sunt trei finale și sperăm să intrăm în play-off.

Nu ne gândim la aspectul financiar, este o situație specială, dacă ne-am gândi la stimulente financiare am fi dezamăgiți, ne gândim la joc și la ce putem face noi. 

Mai avem un ultim meci (n.r. - amical) cu Brașovul, încercăm să găsim un teren de iarbă, am jucat cu ei în ultima etapă, și-au îmbunătățit echipa, va ieși un meci bun și va fi un test bun înainte de prima etapă”, a declarat antrenorul Ovidiu Burcă, citat de Radio Dinamo 1948. 

Rezumatele video ale celor șase amicale ale lui Dinamo de până acum

Dinamo - Farul 2 (D3) 0-0 (11 februarie)

Dinamo - Unirea Slobozia (D2) 0-2 (10 februarie, comentariul LIVE TEXT al meciului AICI)

Dinamo - Muscelul Câmpulung Elite (D3) 3-0 (8 februarie)

Dinamo - CS Blejoi (D3) 5-0 (4 februarie, comentariul LIVE TEXT al meciului AICI)

Dinamo - CSO Plopeni (D3) 1-1 (25 ianuarie, comentariul LIVE TEXT al meciului AICI)

Dinamo - CS Păulești (D3) 0-0 (21 ianuarie, comentariul LIVE TEXT al meciului AICI)

Video: Radio Dinamo 1948

Foto: Academia Hagi

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!