GALERIE FOTO Ovidiu Burcă, după ultimul amical câștigat de Dinamo: ”Mai bine aici, la frig!”. Când se joacă următorul meci

Dinamo Farul 2 meciuri amicale Ovidiu Burca Unirea Slobozia Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 10:12
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 10:14

”Câinii” s-au impus în partida de pregătire cu Muscelul Câmpulung Elite din Liga 3, scor 3-0.

După victoriile 5-0 cu CS Blejoi, lider în Liga 3, și 3-0 cu Muscelul Câmpulung Elite, codașă în aceeași divizie, în ultimele două amicale disputate de Dinamo, antrenorul Ovidiu Burcă a tras concluziile despre echipa ”câinilor”.

”A fost util acest amical (n.r. - cel cu Muscelul Câmpulung Elite), l-am considerat un antrenament, ieri am avut antrenament, azi antrenament, nu ne-a interesat foarte mult rezultatul. Ne-a interesat să ne atingem parametrii fizici în primul rând.

Cred că a fost un antrenament bun, nu ne-am accidentat, suntem într-o perioadă de pregătire. Vom mai avea încă 2 meciuri, trebuie să ajungem la formă maximă pentru prima etapă.

Dinamo mai joacă vineri cu Unirea Slobozia și sâmbătă cu Farul 2

A fost foarte frig, acestea sunt condițiile, mai bine aici la frig, decât să fim undeva în Turcia, ați văzut ce a fost acolo”, a declarat Ovidiu Burcă (sursa: Radio Dinamo 1948).

Pentru Dinamo urmează vineri un nou meci amical, cu Unirea Slobozia, de la ora 12:00. Apoi, sâmbătă, de la ora 13:00, la Buftea, Dinamo întâlnește echipa secundă a Farului Constanța.

Vezi aici VIDEO cu rezumatele primelor partide de pregătire ale lui Dinamo din această iarnă: 0-0 cu CS Păulești, 1-1 cu CSO Plopeni și 5-0 cu CS Blejoi.

Foto: Dinamo București

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!