Dinamo Cristi Borcea liga 2 Liga 2

Cristi Borcea știe care e problema la Dinamo: „Altfel, ar fi luat doar ei campionatul”

Dinamo București a fost vândută vineri, 24 februarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 14:45
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 14:43

Trupa din Ștefan cel Mare a anunțat că Dorin Șerdean a acceptat oferta celor de la Red&White. Asta înseamnă că Dinamo, care se situează clipa actuală pe locul nouă în clasamentul eșalonului secund, va beneficia de un nou acționariat.

Cristi Borcea știe care e problema la Dinamo: „Altfel, ar fi luat doar ei campionatul”

Fostul patron al „câinilor roșii”, Cristi Borcea, a evidențiat faptul că stadionul din „Ștefan cel Mare” este principala problemă la Dinamo, precizând că, în cazul în care clubul ar fi beneficiat de o arenă nouă, atunci titlurile s-ar fi dus doar la formația dirjiată în clipa actuală de Ovidiu Burcă.

„O spun dintotdeauna: problema lui Dinamo este stadionul. Dacă Dinamo avea stadionul terminat după cum se spunea, în urmă cu doi ani, pentru Campionatul European 2020, de când îl au Steaua şi Rapid, ar fi luat numai ei campionatul. Ar fi avut peste 15 milioane de euro buget pe an.

Sunt foarte mulţi dinamovişti cu bani. Dinamo are tradiţie. Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul, eu, aş fi printre cei care ar ajuta Dinamo.

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. - referire la reconstrucţia stadionului Dinamo)”, a spus Cristi Borcea, conform Orange Sport.

Vlad Iacob, pregătit de o nouă aventură la Dinamo: „Îi mulțumim că a înțeles că e momentul potrivit”

Administratorul special al lui Dinamo București, Vlad Iacob, a vorbit după ce a fost vândută echipa și a evidențiat faptul că va exista în viitorul apropiat o conferință de presă în care vor fi prezentați noii acționari ai trupei din Ștefan cel Mare.

„Îi mulțumim domnului Șerdean că a înțeles că e momentul potrivit. E de salutat și mișcarea suporterilor, care au renunțat la un procent din acțiunile lor. Trebuie să luăm licența acum.

Va urma o conferință de presă, eu pot să spun că sunt niște oameni cu un nivel de profesionalism foarte ridicat. E vorba despre un grup de antreprenori. Andrei Nicolescu are și experiența frumoasă a proiectului Rapid.

Eu pot să spun că pentru Dinamo urmează o perioadă încărcată, de reconstrucție, în care trebuie să refacem comunicarea cu suporterii”, a spus Vlad Iacob, potrivt Digi Sport.

Dinamo se bate la play-off. Ce dueluri au ”câinii” în ultimele trei etape

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!