Clauza uriașă de confidențialitate din spatele vânzării clubului Dinamo. Suma care trebuie plătită în cazul în care se încalcă

Dinamo Dorin Serdean liga 2 Vlad Oanea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 10:15
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 10:15

Clubul FC Dinamo București a fost vândut în cursul zilei de vineri, 24 februarie.

Trupa din Ștefan cel Mare a anunțat că Dorin Șerdean a acceptat oferta celor de la Red&White. Asta înseamnă că Dinamo, care se situează clipa actuală pe locul nouă în clasamentul eșalonului secund, va beneficia de un nou acționariat.

Clauza uriașă de confidențialitate din spatele vânzării clubului Dinamo. Suma care trebuie plătită în cazul în care se încalcă

Conform Fanatik, există o clauză de confidențialitate în spatele vânzării echipei dirijate de Ovidiu Burcă, referitoare la sumele din contractul tranzacției. În consecință, în cazul în care clauza este încălcată de una dintre cele trei părți, Red&White, Lotul sau APCH, atunci va trebui plătită suma de 100.000 euro, a mai anunțat sursa anterioară.

Vlad Oanea, avocatul lui Dorin Șerdean, afaceristul care deținea 72% acțiuni la Dinamo, a vorbit despre clauza de confidențialitate și a evidențiat că va fi păstrată până într-un anumit moment.

„Ceea ce reprezintă obiectul clauzei de confidențialitate trebuie sub o formă sau alta protejat, iar în condițiile în care cineva face public ceea ce era considerat, potrivit clauzei, confidențial, are o răspundere. Iar răspunderea se naște prin voința părților. Avem un moment până la care se păstrează această clauză.

Acestei clauze se circumscrie atât domnul Șerdean și reprezentanții Lotus, cât și eu în calitate de avocat al Lotus și al domnului Șerdean. Prin urmare, în momentul de față noi nu putem să facem niciun fel de informație cu privire la acest contract. După ce apare momentul în care nu mai operează clauza de confidențialitate, putem să facem tot felul de comentarii”, a spus Vlad Oanea, conform Fanatik.

Dinamo se bate la play-off. Ce dueluri au ”câinii” în ultimele trei etape

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!