VIDEO „VAR în Grecia există doar ca să o f**ă pe PAOK!” Răzvan Lucescu, dezlănțuit la conferința de presă

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 13:40
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 13:50

PAOK a jucat în deplasare cu Giannina în etapa cu numărul 24 a primei ligi din Grecia, scor 0-0. 

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit la conferința de presă de la finalul meciului cu Giannina, după ce echipa sa nu a primit un penalty. Deși PAOK este neînvinsă de la sfârșitul lunii octombrie și are victorie în toate meciurile importante, antrenorul român se simte nedreptățit de arbitri în Grecia. 

Echipa românului a înregistrat a doua deplasare consecutivă fără victorie, asta după ce în etapa trecută a încasat două goluri în prelungiri cu Asteras, deși a condus cu 2-0. 

Răzvan Lucescu, atac fără menajamente la conferința de presă 

Răzvan Lucescu nu s-a abținut la conferința de presă, folosind cuvinte dure la adresa arbitrajului din Grecia, acuzând că este singura țară europeană în care a fost furat un titlu unei echipe și dat alteia. 

„Băieți, e foarte simplu, VAR e aici să corecteze erorile. Până acum, VAR în Grecia există doar ca să o f**ă pe PAOK. Scuze, asta e situația, fotbalul e făcut cu reguli, deci dacă e penalty, e penalty, dacă e ofsaid, e ofsaid, dar nu și pentru noi, nu există penalty, nu există ofsaid. 

Avem 4 puncte în ultimele trei meciuri. Trebuie respectat, ăsta e fotbalul, acestea sunt regulile, în Grecia e alt fotbal. Fotbalul, regulile nu sunt respectate când e vorba despre PAOK, să o ia dracu pe PAOK (n.r. F**k PAOK). Singura țară în care titlul de campioană a fost furat și dat altei echipe, din Europa e singura, nu știu în lume. Ce înseamnă un ofsaid, un penalty? 

Poate ar trebui să îl aducem pe Superman aici, noi nu suntem Superman, suntem jucători de fotbal normali, încercăm să jucăm, uneori reușim să jucăm bine, alteori nu reușim. Respectând regulile simple, poate am fi fost în altă situație acum”, a spus Răzvan Lucescu la conferința de presă. 

Sursa video: YouTube PAOK

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!