Bănel Nicoliță știe de ce nu a mai câștigat FCSB titlul din 2015: "Ăsta e singurul motiv"

Bănel Nicoliță (37 de ani) a analizat prestațiile fostei sale echipe FCSB și se așteaptă ca bucureștenii să lupte cu șanse reale la titlu în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 14:15
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 14:14

Fără titlu câștigat din 2015, FCSB este victima numeroaselor schimbări din cadrul lotului, crede Bănel Nicoliță, care subliniază că acesta ar fi singurul motiv pentru care vicecampioana este departe de performanțele pe care le avea în perioada în care el evolua în Ghencea.

Bănel Nicoliță, despre motivul pentru care FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015

Fostul internațional a dat și exemplul David Miculescu, fotbalistul pentru care FCSB a plătit 1,7 milioane de euro celor de la UTA Arad și care nu a reușit încă să se impună în echipa lui Mihai Pintilii și Leo Strizu.

"Sunt opt ani și cred că ăsta e singurul motiv, că nu și-au format un grup, o familie. Vin 6-7 jucători, după șase luni pleacă 10. Vin 5-6 jucători, iar pleacă alții. Și e greu să formezi un grup, niște automatisme. E greu.

Uite cum a dat pe Miculescu 1,7 milioane. Acolo ați văzut, era cel mai bun jucător, iar la FCSB ați văzut câte probleme are. Încă nu și-a găsit locul, ritmul. Sunt anumiți jucători cărora trebuie să le dai timp, încredere și cu siguranță vor deveni foarte buni.

Chiar am pus un pariu cu cineva și îmi doresc să câștige FCSB campionatul. Au potențial, au forță. Au demonstrat-o în ultimele meciuri, au bătut CFR fără drept de apel. Hai să zicem că a pierdut cu Constanța în minutul 90. Cu Craiova, la fel, pe niște greșeli de echipă, dar sunt sigur că se vor bate la titlu până în ultima etapă", a spus Bănel Nicoliță, într-un interviu pentru PRO TV.

FCSB se află pe locul 4 în Liga 1, cu 48 de puncte, la 10 lungimi în spatele liderului Farul Constanța. Bucureștenii se pot apropia de dobrogeni în cazul unei victorii astăzi contra lui FC Argeș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!