Dinamo pregătește prima lovitură după ce și-a schimbat acționariatul: „Am văzut că acum i-au făcut ofertă!”

Dinamo Cristi Borcea Ionut Lupescu Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 09:36
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 09:42

Dinamo a anunțat, vineri, printr-un comunicat oficial că Red&White 2022 Management a devenit acţionar majoritar al clubului bucureştean cu peste 80% din acţiuni.

La scurt timp, Cristi Borcea a anuțat că noul acționariat din „Ștefan cel Mare” pregătește prima mare lovitură de imagine după preluarea clubului. Noi conducători din „Groapă” vor să-l aducă la conducearea clubului pe Ionuţ Lupescu.

Borcea, pregătit să investească la Dinamo

Cristi Borcea anunță că dacă Lupescu va acceptat să vină la Dinamo, atunci se va implica și el cu bani al echipă.

  • Jucătorii lui Dinamo

„Am văzut că acum i-au făcut ofertă lui Ionuţ Lupescu. Ar fi cea mai, cea mai... Dacă Ionuţ s-ar gândi să vină la Dinamo, cu siguranţă, unul - eu - aş fi care ar ajuta Dinamo.

Ar fi foarte mulţi dacă Ionuţ ar veni la Dinamo, s-ar strânge mulţi în jurul lui Ionuţ să poată să dea drumul la un proiect. Dar numai cu condiţia să vedem primul buldozer că intră pe Ştefan cel Mare (n.r. - referire la reconstrucţia stadionului Dinamo), a spus Cristi Borcea, potrivit Orangesport.

Ionuţ Lupescu (54 de ani) este una dintre legendele lui Dinamo, clubul unde a început fotbalul şi pentru care a jucat în trei rânduri: 1986-1990, 1998-2000 şi 2000-2002.

În perioada următoare se va stabili noua structură de management, iar până în data de 3 martie 2023 va fi organizată o conferinţă de presă pentru a prezenta viziunea şi priorităţile noului acţionariat, se mai arată în comunicatul de presă al FC Dinamo.

Echipa de fotbal FC Dinamo, care evoluează în Liga a II-a, se confruntă de mai multă vreme cu probleme de ordin financiar, societatea care administrează clubul aflându-se în reorganizare judiciară. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!