Ce a răspuns Vlad Iacob când a fost întrebat dacă noii acționari dinamoviști sunt mai bogați decât Dan Șucu, patronul Rapidului

Vlad Iacob Actionari Dinamo dan sucu Dinamo Ovidiu Burca Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 17:15
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 17:17

Dinamo mai are nevoie de doar două victorii pentru a se califica în play-off-ul Ligii 2. 

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, club aflat încă în insolvență, a vorbit la finalul meciului cu Unirea Constanța, printre subiecte aflându-se și noii acționari ai clubului. 

"Nu se pune problema plecării lui Ovidiu Burcă"

"Victoria cu Unirea Constanța este un prim pas din această serie de trei meciuri rămase. A fost o partidă foarte bună, dar împotriva unui adversar destul de facil. Suntem fericiți pentru ceea ce am văzut pe teren, ne mai așteaptă încă două 'finale'. Mă bucur că suntem pe loc de play-off și că depindem doar de noi. Dacă obținem încă două victorii, nu mai stăm la mâna celorlalte rezultate. 

Nu se pune problema plecării lui Ovidiu Burcă, am anunțat deja că antrenorul are toată încrederea conducerii lui Dinamo pentru a-și duce la bun sfârșit mandatul. Și, de ce nu, dacă lucrurile vor merge bine, poate și pentru o prelungire.      

"Se vor achita toate datoriile. Nu există altă soluție"

Stadionul 'Arcul de Triumf' a fost aproape plin, deși s-a jucat într-o zi lucrătoare. Cred că așa va arăta și noul stadion al lui Dinamo, în privința prezenței fanilor. Atunci când vom avea un nou stadion în Ștefan cel Mare, eu sunt convins că suporterii vor veni într-un număr și mai mare alături de echipă. 

De cât timp are nevoie Dinamo ca să-și revină? Acum depinde la ce ne referim, din ce punct de vedere. Primul pas, deocamdată, este obținerea licenței. După aceea se vrea promovarea în prima ligă. Bineînțeles, la pachet cu restructurarea și reproiectarea departamentelor din cadrul clubului. Cu datoriile... Există un plan de reorganizare aprobat, se lucrează și la un nou plan. Se vor achita toate datoriile. Nu există altă soluție.

"Dinamo are oamenii de care are nevoie alături de club"

Noii acționari au fost în tribună, bineînțeles că au fost mulțumiți de ce au văzut. Cred că toți suporterii dinamoviști sunt mulțumiți după această partidă, inclusiv noii acționari ai clubului. Oricine își asumă asemenea poziție are un plan, evident. Cu siguranță vom vedea lucruri bune, în viitor, la Dinamo, în privința investițiilor. Luăm lucrurile pas cu pas, deocamdată lucrăm pentru luarea licenței pentru sezonul viitor. Se lucrează intens, și din punct de vedere juridic, și din punct de vedere financiar.

Nu aș vrea să discut cât de bogați sunt noi acționari ai lui Dinamo. Nu facem comparații cu domnul Șucu sau cu alți patroni sau acționari. Nu aș vrea nici să comparăm cu celelalte cluburi. Eu zic că Dinamo are acum oamenii de care are nevoie alături de club. Cred că lucrurile vor merge bine, de acum înainte. Va fi bine pentru Dinamo, atât pot să zic. Noii acționari nu au fost greu de convins să vină alături de Dinamo. Însă a fost nevoie de îndeplinirea anumitor condiții ca să se ajungă la o înțelegere. Nu vă pot spune care au fost condițiile, sunt chestiuni care țin de bucătoria internă a clubului", a declarat Vlad Iacob

Text și foto - Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!