FOTO ȘI VIDEO Este Unirea Constanța atât de slabă? Jucători de la Inter Milano, Juventus Torino sau Atletico Madrid în 0-6 cu Dinamo!

unirea constanta Atletico Madrid Dinamo Inter Milano Juventus Torino Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 10:14
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 10:14

”Câinii” lui Ovidiu Burcă au câștigat fără probleme primul meci oficial al anului, în fața codașei din Liga 2.

Unirea Constanța, ultima clasată din Liga 2, nu i-a pus probleme luni seara lui Dinamo în primul meci oficial al anului, câștigat cu 6-0 de ”câinii” lui Ovidiu Burcă pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

Unirea Constanța, asupra căreia a planat în ultimul timp un mare semn de întrebare cu privire la continuarea campionatului, s-a prezentat cu o echipă încropită pe ultima sută de metri, după ce toți jucătorii împrumutați de la FCSB au părăsit gruparea în această iarnă.

Ivan la Espanyol, Atletico și Leganes, Mitrea la Inter și Lokeren, Massaro la Juventus și Vicenza

Deși a pierdut la scor de tenis pe stadionul de rugby, codașa din Liga 2 a avut în primul ”unsprezece” fotbaliști cu echipe ca Inter Milano, Juventus Torino sau Atletico Madrid în CV!

Astfel, fundașul Cristian Mario Ivan (22 de ani) a fost legitimat câteva sezoane la Espanyol, Atletico Madrid și Leganes înainte a de reveni anul trecut în România.

Mijlocașul Vlad Mitrea (22 de ani și el) a jucat la Inter Milano sau Lokeren, dar și în Liga 1 de la noi, acolo unde a evoluat în ultimele două sezoane pentru Sepsi Sfântu Gheorghe și CS Mioveni.

Atacantul italian Davide Massaro (25 de ani) a fost legitimat trei sezoane la Juventus Torino, care l-a împrumutat la Vicenza, având și el prezențe în prima divizie din România (la CS Mioveni și Academica Clinceni, ambele în sezonul trecut).

VIDEO: Dinamo - Unirea Constanța 6-0, scor de tenis pe stadion de rugby

Foto: Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!