Dinamo Eugen Gheorghe Voicu Vladimir Cohn Liga 2

Omul care nu vrea să mai audă de Dinamo nici după ce clubul și-a schimbat acționariatul: ”Nici dacă ia Champions League!”

Un fost acționar al lui Dinamo nu vrea să mai audă de clubul din „Groapă” nici după ce acesta și-a schimbat acționariatul și pare că reintră pe un făgaș normal.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 19:10
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 19:13

Vladimir Cohn, omul care a făcut parte din acționariatul lui Dinamo pe când la conducere se aflau nouă oameni, spune că nu mai vrea să revină la Dinamo nici dacă echipa va câștiga Liga Campionilor.

Prezent la ultimul titlu al lui Dinamo, în 2007, Cohn este hotărât să rămână cât mai departe de fotbal.

„Sunt plecat și nu știu nimic. Am auzit că se încearcă o cumpărare, o nu știu ce… dar nu știu nimic, habar n-am. (n.r. - Vă gândiți să reveniți la Dinamo?) Nu, nici nu se pune problema. Nici dacă va câștiga Cupa Campionilor. Departe de tot (n.r. - Dacă i-a ieșit Dinamo din suflet), a spus Vladimir Cohn, potrivit as.ro.

Noul acționar majoritar, planuri mari la Dinamo

Eugen Gheorghe Voicu, preşedinte al Consiliul de Administraţie al Red&White 2022 Management, a anunțat printr-un comunicat că va pregăti în detaliu fiecare etapă din reorganizarea clubului.

„Începem astăzi un proiect care îşi propune să construiască în cadrul FC Dinamo 1948, împreună cu alţi antreprenori, o guvernantă corporativă profesionistă şi eficientă. Nu e limbaj tehnic, ci un foarte necesar model de business, bazat pe competenţă, responsabilităţi şi obiective concrete. Astfel, vom pregăti în detaliu fiecare etapă din reconstrucţia acestui club. Implicarea mea în acest proiect reprezintă o iniţiativă personală, care nu implică nicio companie în care sunt acţionar.

Ne propunem ca vorbele noastre să fie invers proporţionale cu faptele, iar faptele să se reflecte în rezultate. Pentru că Dinamo are nevoie de rezultate. Aşadar, dincolo de speculaţiile şi zgomotele de fond care se vor manifesta, firesc, în zilele următoare, îmi doresc ca proiectul nostru să fie evaluat după rezultate”, a declarat Eugen Gheorghe Voicu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!