„E spirt!” Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre noua conducere de la Dinamo. Ce șanse au „câinii” să „reînvie”

Dumitru Dragomir andrei nicolescu Dinamo Liga 2 Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 18:00
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 18:04

Dinamo are un nou acționariat începând de vineri (24.02.2023), după ce 80% din acţiuni au fost achiziționate de Red&White.

Reprezentanţii noului acţionar vor fi Eugen Gheorghe Voicu şi Andrei Nicolescu, iar Dumitru Dragomir spune despre cel de-al doilea că este „spirt” și e convins că va reuși să o redreseze pe Dinamo dacă va avea susținerea lui Badea.

„Este un avocat foarte deștept. Rețineți ce vă spun! Nu știu ce va fi. Nu cred că are banii necesari să țină Dinamo, dar ca minte, să organizeze totul… L-am cunoscut. Este un avocat de succes. 

Iar dacă e băgat Badea (n.r. - Nicolae Badea) în chestia asta, simt că e băgat Badea în treaba asta, s-ar putea să-i iasă treaba asta lui Dinamo. Dar dacă nu e Badea băgat, ceilalți nu știu cât potențial financiar au ca să poată să facă din Dinamo ceva de mare succes.

Dragomir: „E spirt! Va putea să conducă Dinamo!”

Îl cunosc de când lucra la Rapid pentru că nepotul meu, de când au desființat echipa a doua la Rapid, a fost la Rapid la juniori. L-am cunoscut și am stat de vorbă cu el de vreo trei ori. Omul este beton. Are minte multă. 

E spirt! Va putea să conducă Dinamo. Eu dacă luam Petrolul apelam la el să-mi dea o mână de ajutor. La el și la Ciubotă (n.r. - Cătălin Ciubotă) că pe Mincu (n.r. - Paul Mincu) e greu să-l ia cineva de la Ligă. 

E supermeseriaș. Știe toate chichițele din fotbal și problemele juridice pe care nu le știe nimeni. Mai e unul, Idita, și ăsta e bun. Convingerea mea este că nu există în țară mai bun decât Nicolescu”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

  • Andrei Nicolescu a fost vicepreședinte la Rapid când giuleștenii se aflau în Liga 4. Avocatul a făcut parte din echipa lui Angelescu, însă a fost dat afară după ce s-a opus venirii lui Daniel Niculae în Giulești.

Noii conducători au anunțat printr-un comunicat, că în perioada următoare se va stabili noua structură de management, iar până în data de 3 martie 2023 va fi organizată o conferinţă de presă pentru a prezenta viziunea şi priorităţile noului acţionariat, se mai arată în comunicatul de presă al FC Dinamo.

Echipa de fotbal FC Dinamo, care evoluează în Liga a II-a, se confruntă de mai multă vreme cu probleme de ordin financiar, societatea care administrează clubul aflându-se în reorganizare judiciară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!