Ovidiu Burca Dinamo unirea constanta Liga 2

„Mă bucur că au avut îndrăzneala să vină alături de noi!” Mesajul lui Ovidiu Burcă pentru noua conducere de la Dinamo după victoria la scor cu Unirea Constanța 

Dinamo a câștigat clar meciul cu Unirea Constanța din etapa cu numărul 17 din Liga 2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 20:02
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 20:04

„Câinii” au făcut recital pe stadionul „Arcul de Triumf” în duelul cu Unirea Constanța, echipă care are mari probleme. Patru goluri a marcat Dinamo în prima repriză, prin Patriche, Iglesias, Bani și Ghezali, iar Iulian Roșu și Borcea au înscris în a doua parte. 

Pentru Dinamo a fost primul meci de la schimbarea conducerii, iar rezultatul a fost unul entuziasmant, în special pentru cei 3.500 de fani prezenți pe arenă. 

Ce a spus Ovidiu Burcă după victoria cu Unirea Constanța 

Ovidiu Burcă a vorbit la finalul meciului despre victoria clară a echipei sale, vizibil mulțumit de joc, pe care l-a numit ca fiind un „antrenament” pentru meciul din etapa următoare cu Șelimbăr. 

„A fost un meci oficial, cu emoțiile lui, asta ne ajută, un antrenament pentru sâmbătă, ne așteaptă un meci infernal la Sibiu, sunt mulțumit de intensitate jocului, de ocaziile create, uneori și de jocul în sine. 

Am văzut la început și jucători de la Liga 2, Liga 1 chiar, Massaro, au reușit într-un timp foarte scurt să încropească o echipă. Întâlnim o echipă (n.r. Șelimbăr) care s-a schimbat mult la nivelul lotului. Claudiu are o mare experiență. Merita mai mult respect când a fost la Dinamo. Sunt convins că va da totul. Interesul lui personal e mai important decât Dianmo.

Contează foarte mult să avem suporterii aproape, la Giurgiu era mai greu, azi au umplut stadionul aproape, au văzut și goluri multe, suporterii ne dau foarte multă energie. 

Retrogradarea nu înseamnă final, ci un punct de pornire. Vreau să le mulțumesc că ni s-au alăturat, se aștepta de foarte mult timp acest moment, mă bucur că au avut îndrăzneala să vină alături de noi. Personal, pe Andrei îl cunosc de foarte mult timp, l-am cunoscut și pe Eugen, sunt doi oameni foarte serioși care ni se alătură, au un plan foarte clar, foarte bine structurat. 

Nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta, dar alăturându-ni-se, vom reuși cu cei care sunt acum cu Vlad, cu Răzvan, să construiască din punct de vedere financiar și organizațional un viitor pentru acest club. Nu va fi ușor, dar cred că deja suntem mult mai optimiști față de acum câteva săptămâni, cred că știu foarte clar la ce s-au înhămat, cel mai important lucru e că au ales să vină și să constriască alături de suporteri. 

Ceea ce au făcut acești suporteri în ultimii ani e un lucru extraordinar și trebuie să continue. Dragostea și sprijinul arătat clubului sunt fantastice, ce mă bucură că cei care au venit alături de noi consideră suporterii ca parte integrantă a proiectului și în jurul lor se va construi proiectul, echipa. Poate în trecut lucrurile au stat diferit, dar am învățat cu toții. 

Cred că, împreună cu suporterii vor găsi soluții să însănătoșească clubul din punct de vedere financiar. Toți se așteaptă la investiții fantasmagorice, eu cred că lucrurile trebuie luate pas cu pas, clubul trebuie să se stabilizeze, în primul rând, după aceea să crească ușor, organic, așa cum trebuie să crească”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului. 

Dinamo este pe locul șase în clasament în Liga 2, având 27 de puncte, la egalitate cu Gloria Buzău și cu trei puncte mai puțin decât Unirea Dej, următoarea clasată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!