Conducerea lui Dinamo, făcută cu ou și cu oțet! "Voluntari cu dorință / Nu e permis așa ceva!"

Dinamo Bucuresti Andrei Niculescu Marin Condescu Vlad Iacob Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 12:20
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 12:20

După ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda, echipa a intrat într-o fază de restructurare. 

Sub conducerea antrenorului Zeljko Kopic, șase jucători au fost eliberați, în cadrul unei „curățenii de vară”. Printre aceștia se numără golgheterii echipei și jucători cu experiență.

Vlad Iacob: "Care e identitatea de azi a lui Dinamo?

Fostul administrator special al clubului, Vlad Iacob, a lansat critici severe la adresa actualei conduceri și a acuzat lipsa de profesionalism și absența unei identități clare pentru Dinamo. Iacob a mai subliniat și că modul în care se fac transferurile este inadecvat și că echipa are nevoie de o metodologie solidă de recrutare și structurare a lotului.

„Care e identitatea de azi a lui Dinamo? Există o metodologie de recrutare cu de toate. Vara nu aveam nici buget. Lucrurile la un club bine structurat arată altfel.

Selecția trebuie făcută primăvara, cel puțin 80 la sută. Dacă e situația ca la Dinamo (n.r. – să riște retrogradarea), poți face două liste complete de jucători, ca să știi cum structurezi lotul. Nu e permis în 2024 să nu vezi live jucătorii, ci pe DVD. Dar trebuie oameni profesioniști, nu voluntari cu dorință”, a declarat Iacob, conform Pro Sport.

Vlad Iacob a fost înlăturat din funcția de administrator special al lui Dinamo în august 2023, unde a fost înlocuit de Andrei Nicolescu, actualul administrator.

Plecările din Echipa Dinamo

Șase jucători importanți au părăsit echipa:

  • Neluț Roșu
  • Goncalo Gregorio: Golgheterul echipei, cu opt goluri în 41 de meciuri.
  • Domagoj Pavicic
  • Edgar Ie: Jucătorul cu cel mai mare salariu.
  • Ricardo Grigore: Crescut la Academia „câinilor”.
  • Dani Iglesias: Decarul echipei, la Dinamo din 2022.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!