Accidentare SOCANTA in Rapid 1-0 ASU Poli! I-a dat PERVERSA si a fost luat cu ambulanta dupa ce a ramas INCONSTIENT la pamant!

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2019, 20:01

	Accidentare SOCANTA in Rapid 1-0 ASU Poli! I-a dat PERVERSA si a fost luat cu ambulanta dupa ce a ramas INCONSTIENT la pamant!

Rapid a castigat cu emotii mari meciul contra lui ASU Poli Timisoara! Victoria a venit in final, dupa autogolul portarului de la Poli, Murariu.

Meciul a fost intrerupt pentru mai mult de 5 minute in repriza a doua! Dupa un contact intre Rares Lazar si Sergiu Jurj, ultimul a avut rau de suferit! A fost dus imediat la spital. Jurj a fost lovit in gat cu bratul de fotbalistul Rapidului, care a parasit si el terenul.

Initial, arbitrul i-a dat numai galben, insa a revenit asupra deciziei cand a vazut cat de grava e situatia lui Jurj. Fotbalistul trecut si pe la CSU Craiova a ramas inconstient la pamant mai bine de un minut, inainte ca medicii sa-l stabilizeze si sa-l urce apoi in salvare.

FULLSCREEN

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Ovidiu Tender, primul interviu după ieșirea din închisoare. Cum și-a construit imperiul din Africa
BRAT